Ahojte, som v 5.rocniku na bilingválnom gymnáziu a naozaj neviem,kam pôjdem budúci rok na školu. Priemer známok z vysvedčení mám 1,0 a psychologička, u ktorej som bola na IQ testy mi povedala, že zvládnem ľavou-zadnou hocijakú výšku. To sa v žiadnom prípa
@7 tak teraz sa idem zabiť lebo študujem právo a podľa všetkého nemám šancu sa v tomto odbore uplatniť podľa birdzákov.
ja si radšej vyštudujem niečo, čo ma ako tak baví ako sa trápiť s nejakou fyzikou alebo biolou len preto lebo potom neskončím v mekáči ale budem pracovať v takom odbore, ktorý bude pre mňa absolútne nezaujímavý.
je normalne, ze humanitne studia su povacsine lahsie, lebo ludia, ktori sa rozhodnu ich studovat tak maju urcite charakterove crty, ktore im dovoluju to vystudovat v pohode ( chut ucit sa, schopnost narvat do hlavy 2 knihy za den atp ) ale tychto ludi je jednoducho viac, ako je dopyt po nich, tak je logicke, ze sanca sa dobre zamestnat je mensia
neviem preco by si sa mala zabijat, studuj si co chces predsa
Vobec to nie je tak, že by som všetko vedela, ale jednoducho som chcela mat dobré známky ,tak som sa musela ucit aj predmety,ktore ma vobec nezaujimaju a išli mi tažšie do hlavy.... ako fyzika alebo chemia... Naopak bavili ma dejepis, geografia , noska a podobne, čo bolo pre mna radosť sa učiť nejaké nove veci.... a ja jednoducho nechcem ist na školy s takym zameraním, pretože nechcem cely život robit nieco co ma nebavi... A neviem, prečo to niektorí ludia nechápu a pozerajú sa na človeka, ktorí nestuduje medinu aebo farmaciu ako na primitiva s nizkym IQ., ktorý má iba na to, aby robil v mekaci.... Napísala som sem preto, lebo som chcela vedieť niečo o skolách humanitného zamerania od ludí, ktorí s tým majú nejaké osobné skúsenosti. Ale kazdopadne dakujem za vsetky odpovede..
@maryana8 tie medzinarodne su podla mna fajn, ja by som kladol doraz viac na jazyky a tahal to viac na diplomaciu, alebo uz cez tie jazyky na prekladatelstvo. tu mas uplatnenie urcite lahsie najditelne, ako pri nejakej socialnej "inzinierke"
No presne, ja tiež rozmýšlam nad tým prekladateľstvom, kedže mám aj jazykovy certifikat alebo teda nad tými medzinárodnými... Ale nepoznám nikoho, kto to studuje, tak to neviem tak objektivne posudit, čo je lepšie.
ja sa s tym vobec nechvalim, ved som to napisala aj na zaciatku.. chcela som len povedat to, ze tam nechcem ist len preto, ze na ine odbory nemam alebo nieco take , ale preto , ze ma to ozaj bavi.... ach clovek sa opyta na vysoku skolu a spusti sa cely rad negativnych reakciiii Nevadi ja dufam ze budete vsetci doktori a povzdvihnete uroven nasho zdravotnictva peace
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
mas biolu fyziku genetiku hocico kde ziadna krv neni
v mekaci uz maju urcite dost ludi
ja si doteraz trepem hlavu do steny ze som sa mala ucit chemiu a mohla by som ist na genetiku -.-
a tie kecy o tom ako humanitní skončia v mekáči mi už lezie na nervy, tam skončia len kkti, ktorí nevedia zúžitkovať to, čo sa naučili
ja si radšej vyštudujem niečo, čo ma ako tak baví ako sa trápiť s nejakou fyzikou alebo biolou len preto lebo potom neskončím v mekáči ale budem pracovať v takom odbore, ktorý bude pre mňa absolútne nezaujímavý.
som názoru, že študuj, čo ťa baví a chceš.
je normalne, ze humanitne studia su povacsine lahsie, lebo ludia, ktori sa rozhodnu ich studovat tak maju urcite charakterove crty, ktore im dovoluju to vystudovat v pohode ( chut ucit sa, schopnost narvat do hlavy 2 knihy za den atp ) ale tychto ludi je jednoducho viac, ako je dopyt po nich, tak je logicke, ze sanca sa dobre zamestnat je mensia
neviem preco by si sa mala zabijat, studuj si co chces predsa
ostatne humanitne su picoviny...
nechod na HUMANITNE
iba keby si bola o tom fakt presvedcena
aj opica ma 1tky na gymku..nic proti