Ahojte, chcel by som vás poprosiť o nejaké tipy na PC hry. V poslednom čase ma nič nebaví,tak by som chcel nejakú pecku x) Ak by sa vám chcelo tak aj s malým info k nej Dik moc
@2 tieto hry porazaju tie novsie vo vsetkych smeroch - hratelnost, napad, atmosfera.. budes ich hrat omnoho dlhsie, ako tie nove.. skus si ich pozriet na www.oldgames.sk
@xhtml Lenže tie už mám odohrané :/ Samozrejmie nie všetky,ale väčšinu,som v celku náruživý hráč x) @mouch4 Tam som bol,aj som si niečo odtial cucol, ale nič moc a celé sa mi to rpechádzať nechce xD Snáď mi tu niekto poradí
@stodvacinkar PS2 je teraz cenovo najdostupnejsia konzola a su na nu velmi dobre hry, nemas = nevies, rad by som vedel podla coho posudzujes hry ty. Grafika? Kdeake specialne efekty? Hodne novych her su take precackane ze to uz ani pekne neni... to si radsej zahram neco z PS1 takemu MGS sa nevyrovna len tak neco...
Mno kedze sa PC nevzdas tak doporucujem Metal Gear Solid 1,2, Devil May Cry 3 (ale bez gamepadu s analogom si to moc nezahras) » wz2100.net/... vyborna a originalna RTS, a ak chces neaky novy zaner tak Frets On Fire je jasna volba
@20 aha takže nízka cena je to čo láka nuž dobre, zástancov klasiky nechcem urážať..len že na pc alebo x boxe dnes už dostaneš lepšie veci..a grafika je iba jedna s tých vecí
@25 xbox? Na stary xbox vychadzalo vsetko to co aj na PS2... A Xbox 360 stoji za prd... co to je za Next-Gen konzola ked nema ani blue ray? xD Ale stejne nevydim ziaden rozdiel v hratelnosti, napadom, ovladatelnosti novych a starych hier.. jedine co sa zlepsuje je grafika, ale to je posledna vec co ma na hre zaujima..
F.E.A.R., F.E.A.R. 2, Crysis, Crysis Warhead, Black & white 2, Burnout Paradise The Ultimate Box, Comand & Conquer 3, Bioshock, Lord of the rings The battle for Midle-earth 2, Mirror"s edge, Tom Clancy"s HAWX.
@26 no vies o xboxe360 kokot , tak drz picuuu. takich kokotou "zboznujem" nemaju ale idu tu picovini rozpravat. bi ma zaujimalo ci ten kokot ma na PC blu ray ked tu z nim kokot operuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ufo 2:terror from the deep
theme hospital
doom 1,2
blood
redneck rampage
settlers 1,2,3
transport tycoon
carmageddon 1,2
atd, atd
@all tak dik moc za tipy,ja to v priebehu týždna všetko rpejdem,snáď ich bude pár stáť za prejdenie
no a na PC:
(z vlastnej skúsenosti)
Frets on Fire
Pro Evolution Soccer 2009
FIFA 09
Pro Beach Soccer
GTA San Andreas
SIMS 2
MVP Baseball 2005
Call of Duty 2
Call of Duty 4
FlatOut 2
+onlinenovky
TrackMania Nations Forever
Drift City (drift.ijji.com)
Kicks (gametribe.com)
GunZ (gunz.ijji.com)
a skúsiť by som chcel určite
Guitar Hero III
Call of Duty 5
MLB Baseball 2009
GTA 4
theme hospital
doom 1,2
blood
redneck rampage
settlers 1,2,3
transport tycoon
a este wolfnstein, potom pushover, potom heretic alebo hexen a kopec inych klasik... alebo gobliiins