vlastnite niekto mobil samsung U600? po brigade by som si chcela neaky lepsi mobil kupit, a myslim, ze ten je jednen z naj ohladom na cenu..teda nechcem dat za mobil 10 000 a on stoji kolo 6000. AJ dizajnovo je podla mna zaujmavy...Mate s nim neake skusen
mam samsung vyklapacku, asi pol roka, a uz sa cela "hegle" vyklapacku si uz nikdy nekupujem ale vyzera pekne a tento moze byt aj kvalitny, ten moj je lacny
hm vyzerá pekne, ale tak neviem či je to u všetkych samsungov, ale ja mám tiež samsung, iný, ani neviem aký, tiež sa tak vyťahuje či ako to nazvať, ale vadí mi, že tam nejdú nainštalovať hry a také menšie chybičky.
Co som ten mobil pozeral tak sa mi moc nepaci. nekupoval by som si asi mobil vysuvacku a ani vecko. vecko kazi sa tam po vacsinou display, a vysuvacka? napr. mojmu kamosovi sa to jednoducho odpojilo. ako to vysunul tak mi vyletela jedna cast od druhej. myslim si, ze klasika je naj a hlavne ta znacka co som pisal podla mna. a zasa ma pawlo aj pravdu, pokial nedjes robit na mobile nic extromne tak fakt do mobil tolko neinvestuj a kupuj cez eshop od vyrobcov mas to lacnejsie.
@kasko - zasa tiež veľa záleží aj od toho ako sa k tomu mobilu ten dotyčný správa. Pokiaľ ho kade tade hádže a nestará sa o neho tak sa mu rozbijú všetky mobily. Ja sa k takýmto veciam správam veľmi šetrne. Už mi pár mobilov prešlo rukami a zatiaľ som žiaden nedoriadil a doteraz mi všetky fungujú. Keď som si kupoval mp4-ku tak som mal tiež strach či sa nerozbije pretože centimetrová hrúbka - displej tri a pol palcový a ešte ne ňom nemám žiaden škrabanec I keď ho mám len pár mesiacov
@pawlo vydis a ja moj mobil hodim aj o zem a nic proste SE i ked je polepeny izolacnou paskou ale ide. (bol som voci nemu setrny ale mam ho uz velmy dlho| a aj to je fakt, ako sa kto sprava, ale zasa je aj vela chybnych vyrobkov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Na ktoré funkcie si potrpíš?
Chceš klasiku, slide, véčko??
neaky dobry pomer aj to aj to .. proste z kazdeho trosku a najlepsie slide
ale v tej tvojej cenovej relacii je myslim dost peknych mobilov,tak vyberaj podla seba...co ti vyhovuje