Spolocnost je zdegenerovana , kazdemu je na nic z toho druheho , ublizovat niekomu sa stalo modnym trendom .... preto sa vas pytam ludia !!!
Ako casto robite dobre skutky ? ublizujete viac ludom alebo im pomahate ? ked ano ako ? preco to robite ?? naplna
Taak, ja viem byt dost ustipacna,.. casto poviem to, co druhemu ublizi. Ale naopak robim aj dobre skutky, ked ma niekto poziada o pomoc, o radu,.. pomozem, aj ked mamnieco ine na praci, olutujem chvilu a pomozem dotycnemu. Doma pomaham, ale myslim, ze to je u kazdeho samozrejmostou
heh aky pesimista,alebo len blba nalada) jasne ze aj ja robim niekedy niekomu zle, ano aj vedome, dalo by sa povedat ze naschval.Ale naschval je uz skor z vypocitavosti a premyslene a to nemam rad takze takto zle nerobim.su to skor take male zla ktore rychlo vyprchnu.sak sme len ludia ) niektori... az potom idu svine
„Teraz, keď sme sa naučili lietať vzduchom ako vtáky a plávať pod vodou ako ryby, zostáva nám len jedna vec: Aby sme sa naučili žiť na zemi ako ľudia“
(J. B. Shaw)
ked cloveka nepoznam spravam sa iba zdvorilo, cize uvolnim starsiemu miesto v hromadnej doprave, podrzim dvere zenam, pomozem s kocikom, ale nerozpravam sa s nimi o problemoch atd.
ked cloveka poznam, kamarat, kamaratka, rozpravam sa s nim, radim mu, podporujem ho, pomaham, zabavam, snazim sa aby bol stastny
ked cloveka lubim, tak sa nepoznam, absolutne najdolezitejsie vtedy u mna je aby bol ten clovek stastny so mnou a citil sa dobre a skutky sa snazia docielit toho
no ja som extremne naladova, vela ludi to na mne nema rado, teda 3 ale urcite ich je viac,ale najhorsie je ze ja o otm viem,ale neviem to zmenit,aj ked sa snazim, a vedome inym neublizujem,skor sa snazim pomoct, ak to ide, lebo teraz ludia su dost taki za alkoholom,a za svojim svetom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale suhlasim, ludi su strasny idioti a hajzli
(J. B. Shaw)
ked cloveka nepoznam spravam sa iba zdvorilo, cize uvolnim starsiemu miesto v hromadnej doprave, podrzim dvere zenam, pomozem s kocikom, ale nerozpravam sa s nimi o problemoch atd.
ked cloveka poznam, kamarat, kamaratka, rozpravam sa s nim, radim mu, podporujem ho, pomaham, zabavam, snazim sa aby bol stastny
ked cloveka lubim, tak sa nepoznam, absolutne najdolezitejsie vtedy u mna je aby bol ten clovek stastny so mnou a citil sa dobre a skutky sa snazia docielit toho
s tym som zachranil zivot
Ale ako kazdy i ja robim niekedy veci, na ktore hrdy nie som.