ja ako hudobny a sluchovy antitalent, spieva podla vas tato baba dobre tu pesnicku? nejde nejako rychlejsie resp. pomalsie akoby mala? dakujem za odpoved
@osea
Takze nebola miestami pomalsia ako mala byt ano? Ja som si myslela ze uz prvy ton zle nastupila (neskor/skor) a nevedela sa dostat do tej pesnicky lebo nieco mi na tom vadi ale neviem co no a uz vyssie spominany usek 1:55 tam sa muselo daco udiat
Do 1:55 som to vtedy nepočúval, ale áno, je tam niečo, čo tam byť nemá. Ako vystrihnuté, alebo tak. Možno bolo s tým videom nejak manipulované. Všimni si, že už v cca 1:48 obraz nesedí so zvukom. Na plátne sa ksichtí, ako keby spievala výšky.
Nástup je... ja by som ho nenazval zlým. Hovorím, je to live a ona nastupuje v nejakom návale emócií. Na tom občas nie je nič zlé. V mojej najobľúbenejšej skladbe, v štúdiovej verzii, si interpret pri nástupe odkašle, je to schválne, má to dodávať pocit autentickosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Nepáči sa mi jej farba hlasu, ale to je subjektívne.
Takze nebola miestami pomalsia ako mala byt ano? Ja som si myslela ze uz prvy ton zle nastupila (neskor/skor) a nevedela sa dostat do tej pesnicky lebo nieco mi na tom vadi ale neviem co no a uz vyssie spominany usek 1:55 tam sa muselo daco udiat
Nástup je... ja by som ho nenazval zlým. Hovorím, je to live a ona nastupuje v nejakom návale emócií. Na tom občas nie je nič zlé. V mojej najobľúbenejšej skladbe, v štúdiovej verzii, si interpret pri nástupe odkašle, je to schválne, má to dodávať pocit autentickosti.