Čaute, čo si myslíte o dobrovoľníctve? Nedávno som dostal ponuku vycestovať ako dobrovoľník na pol roka do Ugandy. Mal by som pomáhať pri zakladaní záhrad a niečo okolo toho. Zobrali by ste to?
Ak by som bola v pozícii,že nemám svoju rodinu,skončenú školu a tie základy tak určite áno,ale pomáhať pri vysadzáni záhrad by som nešla ... pomáhať ľuďom a deťom áno.
Nesiel by som ani nahodou, v tomto sa zhodnem s @puco90
cierni africania su primitivne opice, ktore si nedokazu bez nas bielych ani utriet prdel.. zazil som ten ich primitivizmus na vlastnej kozi.. cigani su oproti nim Einsteinovia...
@matto312 O dobrovolnictve si myslim len to najlepsie, styri dni som robila nieco take na ranci v Kralovej Lehote (v pondelok som prisla domov). A myslim si, ze i ked to je dobrovolnictvo a nemozeme zan ocakavat ziadne peniaze, ale ide i o ten pocit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Nakoľko sme im my biely údajne veľmi ublížili, tak nech dokážu sami, že sú životaschopní.
ti jebe, ani keby mi zaplatili
cierni africania su primitivne opice, ktore si nedokazu bez nas bielych ani utriet prdel.. zazil som ten ich primitivizmus na vlastnej kozi.. cigani su oproti nim Einsteinovia...