no dobre. srandu si robim.
neviem ktory je najoblubenejsi ale mam rada take farebne trochu ujete filmy
milujem napriklad big fish a vacsinu burtonoviek
ja mám veľa filmov rada. ale tak napríklad Harry Potter , väčšina animákov... neviem si nejako spomenúť ale tak aj také staršie klasiky ako Pretty Woman mám rada
Fast and Furious, Jumper, Dukes of Hazzard, Initial D, Never back down, Friends with Benefits, American pie, forever strong... mám ich páru v NB ale aj tak ich pozerám stále dookola.
Neviem jal sa vola ale to keď som bol malý o takých veľkých pavúkoch bol alebo druhy viem ze v nejakom tuneli buchli 3 nakladiaky a hral tam S. stalone asi ten uz naspamat poznam také novšie Nedotknuteľní a Hangover 1,2,3
Harry Potter ofc
ale niečo zvláštne milujem na Inception
a čo sa týka dnešnej doby tak by som celému svetu pustila La vie d'Adèle (teda Blue Is the Warmest Colour)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
neviem ktory je najoblubenejsi ale mam rada take farebne trochu ujete filmy
milujem napriklad big fish a vacsinu burtonoviek
tak potom Wes Anderson!
potom Now You See Me a kukla by som si ešte filmotéku svoju, ale keď jeden, tak dva
ale niečo zvláštne milujem na Inception
a čo sa týka dnešnej doby tak by som celému svetu pustila La vie d'Adèle (teda Blue Is the Warmest Colour)
Donnie Darko
Mr. Nobody
akurat som to teraz dopozeral a zaradujem to do dobry film ...nic extra ani nic desne tak tu mas
» www.csfd.cz/film/253070-500...
En Kongelig Affære
Anna Karenina
Pride & Prejudice
The Perks of Being a Wallflower
vela je tohooo, neviem povedat len jeden, tak prve co ma napadli