Ahojte, viem že to tu bolo už veľakrát, ale väčšinu spomenutých filmov som už videla, tak snáď tu bude niečo viac.. Ale k veci.
Poznáte nejaký film, pri ktorom treba rozmýšľať, aby ste pochopili pointu? neviem ako inak to opísať.. Proste nie nejaký trhák,
Kamo Interstellar no, po pozreni toho filmu budes rozmyslat o 194858292 veciach naraz.
Ale mr nobody je fajn film. Keby si sa opytala na scifi tak tam ti vymenujem 100 filmov ale taketo ma.moc nebavia
Napadá mi len Atlas mrakov, ktorý je super. Potom nedávno som videla film Zkouška. Aj to bolo fajn, ale ja som trochu blbá takže možno to nebolo až tak psychologické. A nakoniec spomeniem ešte film Franklyn, ten je fajn.
@2 Donnie Darko je mega Taktiež by som ti odporučil Perfect Sense (dráma-sci-fi(ale asi tak scifi ako donnie), Lásky čas je tiež celkom milý film, potom Osudový dotyk (Butterfly effect) s Ashtonom Kutcherom je pecka, Hra (The Game) z roku 1997 (super film), Prelet nad kukučím hniezdom (asi nebude každého baviť), Tí druhí (Others) a už ma nenapadne teraz..
Nakoľko mám takisto v obľube filmy z podobnej oblasti ako práve hľadáš, skúsim ti okrem klasických spomínaných filmov vyššie odporučiť ešte tieto 3 kúsky. Ide práve o filmy kde hlavná postavi trpí schizofréniou.
@waagbistritz69» www.csfd.cz/film/239474-skr... @redbeard oo vďaka, to znie zaujímavo! @feklus prekliaty ostrov som videla, interstellar ma až tak moc neberie, no ďakujem za tipy @efyks to si určite pozriem!! dikičko @stastnahviezda pozriem danke @vitocorleone mňa celkovo sci-fi nebere, no aj tak ďakujem @mielikki begotten sa chzstám už dlhšie si pozrieť, no zabudla som na to a to druhé, to neviem či som už nevidela, no ak je to ono, tak je to skvelý film ďakujem za pripomenutie @likjul to vyzerá zaujímavo, vďaka @marek15693 butterfly si chcem už dlhšie pozrieť, ale taktiež som zabudla, čiže vďaka za pripomenutie to memento znie suuper!! k tomu Donniemu som sa vyjadrila vyššie, mulholland drive znie tiež super, lost highway tiež ten atlas znie zaujímavo a the sixth sense som už videla. ale ďakujem, samé dobré filmy @baroon ja zas naopak @efkaa82 to znie super, ďakujem @redheadsajmon pozreté miliónkrát @bellatrix799 ó to znie tiež dobre, gracias @magick55 to sa uvidí @demonica13 pozriem, ďakujem @chlorofyl aj to už som videla, no ďakujem @1ggy skvelé, ďakujem @tima11 pozriem, vďaka @valkyra5 ooo geniálne! ďakujem!! @enkidu to znie tiež super, ďakujem
Ďakujem vám všetkýýým, konečne mám čo robiť po večeroch!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
teraz ktorý?
(alebo teda Puhdistus, neviem, aké je to z pohľadu niekoho, kto nečítal knihu, ale aj tak
Ale mr nobody je fajn film. Keby si sa opytala na scifi tak tam ti vymenujem 100 filmov ale taketo ma.moc nebavia
Englar alheimsins
Clean, Shaven
Keane
Dúfam, že sa budú páčiť
@redbeard oo vďaka, to znie zaujímavo!
@feklus prekliaty ostrov som videla, interstellar ma až tak moc neberie, no ďakujem za tipy
@efyks to si určite pozriem!! dikičko
@stastnahviezda pozriem danke
@vitocorleone mňa celkovo sci-fi nebere, no aj tak ďakujem
@mielikki begotten sa chzstám už dlhšie si pozrieť, no zabudla som na to a to druhé, to neviem či som už nevidela, no ak je to ono, tak je to skvelý film ďakujem za pripomenutie
@likjul to vyzerá zaujímavo, vďaka
@marek15693 butterfly si chcem už dlhšie pozrieť, ale taktiež som zabudla, čiže vďaka za pripomenutie to memento znie suuper!! k tomu Donniemu som sa vyjadrila vyššie, mulholland drive znie tiež super, lost highway tiež ten atlas znie zaujímavo a the sixth sense som už videla. ale ďakujem, samé dobré filmy
@baroon ja zas naopak
@efkaa82 to znie super, ďakujem
@redheadsajmon pozreté miliónkrát
@bellatrix799 ó to znie tiež dobre, gracias
@magick55 to sa uvidí
@demonica13 pozriem, ďakujem
@chlorofyl aj to už som videla, no ďakujem
@1ggy skvelé, ďakujem
@tima11 pozriem, vďaka
@valkyra5 ooo geniálne! ďakujem!!
@enkidu to znie tiež super, ďakujem
Ďakujem vám všetkýýým, konečne mám čo robiť po večeroch!!