procesor intel jednoznacne ano, ale skor nez do pentium dual core by som siel na tvojom mieste rasej do core 2 duo (ak nechces 4-jadro), ram rozhodne radsej DDR3(4 giga uplne dostacujuce), HDD kup radsej dve 500GB (ani nevies jak to rychlo zaplnis), grafika od nvidie a este k tomu 9500? si odkial spadol? ak uz poonednu nvidiu tak MINIMALNE GTX275, ale doporucujem radsej ATI, minimalne HD4770 (idealne HD5970 dve do crossfire, lenze nezozenies skrinku ani peniaze ani na jednu, nie este na dve ), zdroj vyzera byt dostatocny a monitor philips? osobne by som kupil radsej ASUS, Samsung alebo LG (teda osobne najelpsie ten ASUS, ale tot len moj nazor) a aby mal odozvu 3 ms a menej, 5 je moc(aj ked to asi nerozoznas )...
ja ti poviem ze slabe, nic moc....a "milion" dalsich ti povie ze dobree....tak ako sa chces potom rozhodnut ked kazdy ma ine....kriteria co je dobre a co nie??? .....ja ako nechapem taketo diskusie....dakto sem hodiii nejaku konfiguraciu napise " a je to dobre? " a teraz mame otom diskutovat do vianoc alebo co........
nie je dobry, vobec.. a neviem co sem ludia pisu teda pokial stoji minus 200euri tak ano.. lebo kupovat si 800MHz FSB je JAJ ?!, 2MB L2cache ( to maju athlony predpotopne nie ? )
800MHz DDR2 to je snad vtip nie ?
grafika je slaba, 512MB mam na notebooku, nechce sa mi guglit ake... ma taktazne frekvencie memory a gpu tej karty ?
eurocase - nie, vybuchne ti pocitac a nevidim dovod pri takej grafike davat 550Wattov do takejto skorapky
ci pockat vlastne, to nie je ani core 2 duo ale dual core ?
proste nie.. napis cenu a ak to bude rozumna cena, tak ti tu skor "postavame" na kolene lepsi..
zalezi naco ten PC chces ale podla mna Intel su vyhodene peniaze pre 99% ludi co ich kupia, lebo vykonovo nepocitis rozdiel ale cenovy pocitis dost. Ak chces hravat hry tak daj grafiku asi ATI ked nemas dost penazi, trebalo by vediet kolko mas k dispozicii a hlavne ked si vyberies grafiku, pozri vsetky jej testy na nete. Zdroj ber urcite iny, ja by som zobral Corsair. Ku ramke DDR2 do noveho pc? ked teraz uz su DDR3 cenovo rovnake ba aj lacnejsie, lebo sa zacali vyrabat primarne. Najlepsie by bolo keby si napisal kolko eur mas na cely pc a naco ho presne chces
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Zdroj vymen.. eurocase je nahovno.. daj nejaky drahsi, moze mat aj 450-500w ale jeho kvalita bude omnoho vyssia..
Procesor daj skor i5
Aku mas maticnu dosku?
a grafiku by som tam dal minimálne ATI 5770
procak - moze byt
ram - moze byt ale vybral by som znacku...apacer, kingston alebo corsair
hdd - ak ti staci 500giga tak moze byt
grafika - od nvidie aspon 9800GT alebo GTX260...hento je nejaky shit...
zdor - tak hento urcite nie na zroji nesetri..hocijaky iny aspon 500w
monitor - pokial ide o lcd tak by som bral urcite samsung...
ten zdroj je shit...teda znacka...ja by som bral aspon fortron
a s tym monitorom suhlasim aj ja philips urcite nie...asus alebo samsung moze byt aj ten lg
800MHz DDR2 to je snad vtip nie ?
grafika je slaba, 512MB mam na notebooku, nechce sa mi guglit ake... ma taktazne frekvencie memory a gpu tej karty ?
eurocase - nie, vybuchne ti pocitac a nevidim dovod pri takej grafike davat 550Wattov do takejto skorapky
ci pockat vlastne, to nie je ani core 2 duo ale dual core ?
proste nie.. napis cenu a ak to bude rozumna cena, tak ti tu skor "postavame" na kolene lepsi..
ty sa tam chces hrat ?