Zbytočnosť. Sluch si každý chráni, a ked nie, tak je sprostý.
,,že výrobcovia budú musieť svoje prehrávače zhotovovať tak, aby mali určenú hranicu maximálnej hlasitosti a najmä interval, počas ktorého bude hudbu možné „vypiecť“ k bodu s označím max.,,
Prestaviť sa hodinky dajú ľahko, ak to samozrejme myslia tak.
zase nemajú čo robiť tak vymýšlajú peachoviny... jediné plus by mohlo byť, že by nebolo tak počuť debilov ktorí si dajú do uší štuple, hudbu na plné a je to počuť na celý autobus...
nooooooooooo....ja mp3jku aj tak moc nepocuvam..lebo sestra mi vzdy corkne batery a ja nemam potom a ked nahodou v mp3 baterku mam..tak ona si tu svoju vypocuva a pyta moju...ale ked uz sa mi nahodou mp3 dostane do usi tak ju dlhsie ako hodinu nepocuvam...a ked mi ide oblubena pesnicka tak to svacnem nahlas...ale inak...normalna hlasnost..
je to konina.... každý si počúva ako on chce žiadna mp3 nedokáže poškodiť sluch za dobu než si ju človek stíši a ak nie tak ide o jeho vlasnté zavinenie a nemá čo žalovať výrobcu ...
Mám rád hlasnú a kvalitnú hudbu - no nikdy nie zo slúchadiel - to je strašné svinstvo - zoberme si slúchadlá napr. z citlivosťou takých 100db - veď to je rámus akoby si celý čas stál pri pódiu na nejakom megakoncerte...
Hudba sa má počúvať na kvalitných poriadnych ozvučniciach a nie zo slúchadiel
je každého vec ako nahlas si dá hudbu, a ako sa stará o svoje zdravie ... to už potom rovno môžu tlstým ľuďom zakázať jesť ... to je to isté ... proste kravina ...
No mozno to bolo dobre myslene, ale aj tak si nemyslim, ze by to pomohlo. Ved tam bolo pisane, ze sa to nastavenie bude dat aj vypnut - tak potom nechapem, naco. Ja osobne velmi hlasnu hudbu nepreferujem, no je to kazdeho osobna vec.. Kazdy si bude myslim aj tak nadalej pokracovat v zauzivanom rezime hlasitosti, ci by ten ich napad bol skutocne prevedeny do praxe, alebo nie.
tak imho je chyba hlavne v sluchatkach... clovek ked chce v meste tu hudbu aj pocut tak to musi vypiect na max, odkedy mam ale lepsie sluchatka s "tesnenim" tak si to davam tak na 10-20% hlasitosti a staci mi to
Ty debilkovia v tom parlamente sa už musia fakt nudiť..... zachviľu dajú nariadenie aby číslice na hodinkach boli väčšie lebo si kazíme zrak keď sa na ne pozeráme....
a bubny nezakážu? po hodinke na skúšobni som hluchý jak delostrelec. čo som sa rozprával s profi gitaristami, tak nikto z nich nemá problémy so sluchom(aj podľa doktora). a na pódiu a v skúšobniach bývajú iné šupy než zo slúchatok.
aj ja mam vzdy nastavene tak, aby som aspon nieco pocula v okoli.. hudbu pocuvam hlavne vzdy, ked idem do skoly, takze aspon to co je v mojej blizkosti aby som ako-tak pocula xD
to je chujovina jak hrom.. a hlasitosťou ajtak nič nevyriešia. záleží od typu slúchadiel od ich citlivosti frekvencie.. Týmto len dokazujú svoju debilitu a nezmyslenosť...
A keď už prečo napríklad chudákom robotníkom nezakážu zbíjačky? To ničí nielen sluch ale celé telo nehoráznym spôsobom.. A klaksóny v autách by tiež mohli zakázať neskutočne ma rušia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
,,že výrobcovia budú musieť svoje prehrávače zhotovovať tak, aby mali určenú hranicu maximálnej hlasitosti a najmä interval, počas ktorého bude hudbu možné „vypiecť“ k bodu s označím max.,,
Prestaviť sa hodinky dajú ľahko, ak to samozrejme myslia tak.
no, maximálne to
Hudba sa má počúvať na kvalitných poriadnych ozvučniciach a nie zo slúchadiel
A keď už prečo napríklad chudákom robotníkom nezakážu zbíjačky? To ničí nielen sluch ale celé telo nehoráznym spôsobom.. A klaksóny v autách by tiež mohli zakázať neskutočne ma rušia