@mefistofel no mne sa votrelec vs predátor veľmi páčil, je to jeden z najlepších hororových trilerov aký som kedy videl. votrelcov som videl a je to celkom dobré, ale nie až tak. predátora som nevidel. ale myslím si že AvP je lepšie lebo keď sú tak len ľudia a monštrá tak je to jednotvárne a oničom, ale keď sú tam 3 frakcie je to hneď zaujímavejšie
@andegor šunkovo syrová bageta mi veľmi chutí. a inak celkovo si myslím že si uviedla dosť zlý príklad, lebo bageta sa dá zmiešať ako len chceš
@andegor O_________o ty tu riadne hovadiny píšeš teraz, šunka a syr to je dokonalá kombinácia, to priam ide k sebe, šunka bez syra nemá takú dobrú chuť, a syr by som bez šunky nikdy ani nejedol. skrátka chceš len silou mocou vyjadriť že AvP sa ti nepáči čo akceptujem ale mne sa páči, a viac ako samostatný votrelec, tak mi nepíš čo mi má chutiť a čo sa mi má páčiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Votrelec a Predator je slabych 50%....
@andegor šunkovo syrová bageta mi veľmi chutí. a inak celkovo si myslím že si uviedla dosť zlý príklad, lebo bageta sa dá zmiešať ako len chceš
prečo?
a @1 to bolo strašné čosi