mam skveleho veterinara na tahanovciach jak je policia, toho by som nemenila lebo ma fakt zlate ruky.
dalej som pocula ze su spokojni s veterinou Slon
A rozhodne neodporucam veterinu na juhu v cinziaku pri kodbuse lebo ta pica co tam robi je uplne lava, pri vytlacani vackov trapila mojho psa asi 15 minut (bola som s nim na vacky prvykrat netusila som ze sa to da spravit behom par sekund) a nakoniec mi este zahnojila ze musi ist na 200eurovu operaciu lebo ze ma akutny zapal ci co, co v skutocnosti vobec nebola pravda
@method ale vazne isla som k 3 dalsim veterinarom a povedala im nech sa mu pozru na vacky, ani jeden mi nepovedal, zeby mal zapal, nieto este poslal na operaciu... a fakt psa trapit operaciou a majitela vystrasit takymi recami kvoli peniazom je nechutne
@glamorous No ved uplne vazne to myslim, ked sa ponoris do hlbky do akehokolvek odvetvia a zacnes vidiet ake su veci realne, zistis, ze tu chce kazdy len zarobit, ci pravnik, ktory si nauctuje cas, ktory sa pripadu nevenoval, doktor, ktory ti predpise lieky, ktore nepotrebujes, len preto, ze ma uzavretu s firmou zmluvu a dostal za to peniaze, predajca kavy, ktora je neucinna, toxicka, lacna a navykova, alebo predajcovia skazeneho masa, v tom lepsom pripade napichaneho vodou, alebo ovocia dobre, ze nie nafarbeneho a nalakovaneho, vsetko za ucelom len a len ojebat a vytiahnut z cloveka peniaze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
dalej som pocula ze su spokojni s veterinou Slon
A rozhodne neodporucam veterinu na juhu v cinziaku pri kodbuse lebo ta pica co tam robi je uplne lava, pri vytlacani vackov trapila mojho psa asi 15 minut (bola som s nim na vacky prvykrat netusila som ze sa to da spravit behom par sekund) a nakoniec mi este zahnojila ze musi ist na 200eurovu operaciu lebo ze ma akutny zapal ci co, co v skutocnosti vobec nebola pravda