Ako sa počas 2. až 4. série postupne vyvíjal môj postoj k Davidovi Tennantovi:
Ale nie, kde je Eccleston, to snáď nemyslia vážne...OK, viem si predstaviť, že je niekomu sympatický, ale ja chcem aj tak späť Ecclestona!...Hmm, nie je až tak zlý...Vlastne je celkom dobrý....Eccleston? To bol kto?...Začínam uvažovať, či seriál pozerám viac kvôli Tennantovi alebo samotnému seriálu...David Tennant je vtipný a sympatický, dokáže dojať i rozosmiať, inšpirovať, zamyslieť sa i pousmiať, milujem ho!...A ešte dokonalý, úžasný, perfektný, úchvatný...Jeden z mojich najobľúbenejších hercov...A možno aj najobľúbenejší!...len 10. Doctor bude pre mňa vždy ten pravý
ako doctora charakter je to 11th, potom 9th a 10th až ako posledný lebo bol často dosť arogantný a kopal do tárdis! (ale rozdiely su samozrejme minimalne, zbožňujem ich všetkých : )
@cathy Mne práveže David pripadal byť taký najcitlivejší, z nich troch on bol ten, pre koho je jedna z tých tradičných hlášok: "I'm sorry. I'm so sorry."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A som zvedavá na nového
Amy & Rory s Mattom na nich síce docela doťahujú
Ako sa počas 2. až 4. série postupne vyvíjal môj postoj k Davidovi Tennantovi:
Ale nie, kde je Eccleston, to snáď nemyslia vážne...OK, viem si predstaviť, že je niekomu sympatický, ale ja chcem aj tak späť Ecclestona!...Hmm, nie je až tak zlý...Vlastne je celkom dobrý....Eccleston? To bol kto?...Začínam uvažovať, či seriál pozerám viac kvôli Tennantovi alebo samotnému seriálu...David Tennant je vtipný a sympatický, dokáže dojať i rozosmiať, inšpirovať, zamyslieť sa i pousmiať, milujem ho!...A ešte dokonalý, úžasný, perfektný, úchvatný...Jeden z mojich najobľúbenejších hercov...A možno aj najobľúbenejší!...len 10. Doctor bude pre mňa vždy ten pravý
lebo
You never forget your first doctor
Chrisa mám strašne rada
David je neskonale hot a vtipný
a Matt je citlivý a je to strašne zlaté
ja si neviem vybrať
Hmm takže podľa prieskumu by to bolo:
1. Tennant, 2. Smith, 3. Eccleston
Moje osobné poradie je jednoznačne:
1. Tennant, 2. Eccleston, 3. Smith