Čaute, neviete náhodou, kedy bude DOD na Trnavskej univerzite? Nejako som to tam nenašla.
A ešte poprípade na SPU v Nitre a na Katolíckej uni. v Ružomberku... ? Ak mi to niekto nájdete tak vám budem vďačná...
To máte jedno, na týchto "univerzitách" dostávajú akademické prívesky aj upratovačky. A nebojte sa, že by Vás tam neprijali. Tí berú aj bezdomovcov z parku.
SPU Nitra a Katolícka univerzita ???!!! počuj, že ty tam ideš na to DOD len preto aby si sa uliala zo školy, prosím povedz že len preto, fakt prosím...
Bože.... mohli by ste mi odpovedať na otázku?
Myslím, že je to každého osobná vec kam chce ísť na DOD a aj na školu. Tým, že sa tam chcem ísť pozrieť som nepovedala že tam pôjdem aj cez mrtvoly.
Ale určite nedám na názor niekoho z birdzu...
@ovi pozri, poznám obe tieto školy, na SPU chodil bracho na katolícku chodi mama, obaja sa zhodli, že tieto školy patria medzi absolútny odpad medzi slovenskými VŠ, už takmer nie je možné podliezť úroveň týchto škôl, iba ak Dubčekova v Trenčíne to možno ešte dokáže podliezť, daj na moju radu a nechoď tam, budeš robiť úplne niečo iné, lebo sa proste neuplatníš s takými školami, začni radšej podnikať ak ťa má kto podporiť, čo predpokladám, že má, keď ti nie je ľúto v budúcnosti vyhadzovať peniaze na intrák, na stravu na cestu len aby si vyštudovala niečo také, ak planuješ pracovať popri škole tak samozrejme to posledne čo som napisal beriem späť, ale ak budeš ťahať peniaze od rodičov a toto študovať tak toto teda nie !
@nikisweet ale ty nechápeš že ja tu nepotrebujem vaše subjektívne názory? Že ma to absolutne nezaujíma? A že neviem odkial ste zobrali to, že sa na tie školy hrabem? Že som sa pýtala na KONKRÉTNY DÁTUM dňa otvorených dverí?
Stačilo by trochu otvoriť oči a čítať s porozumením.
náhodou na SPU Nitra by som sa aj ja rada sla pozriet..a myslím ze viac slovenských vysokych skôl je na dost podobnej úrovni (ak nie vsetky) takze tak..
Ty si už uplne mimo? To keď tam idem na DOD tak to hned znamená že tam už aj posielam prihlášku? Už ani neviem čo ti na tie blbosti čo píšeš mám odpovedať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Myslím, že je to každého osobná vec kam chce ísť na DOD a aj na školu. Tým, že sa tam chcem ísť pozrieť som nepovedala že tam pôjdem aj cez mrtvoly.
Ale určite nedám na názor niekoho z birdzu...
Stačilo by trochu otvoriť oči a čítať s porozumením.