Mám otázku asi hlavne pre tohtoročných maturantov a prvákov, ktorí študujú na eube resp. univerzite komenského..keď ste si dávali overovať fotokópiu maturitného vysvedčenia,dali ste overiť aj ten dodatok alebo len vysvedčko?chcú výšky oboje alebo stačí vy
toto presne aj mna zaujima ! Lebo sme v škole dostali 3 papiere, jedno maturitne vysvečko, jedno koncoročne, a jeden dodatok a teraz nevjem s ktorým mam ist k notárovi
@bangbangboom taky dalsi papier k tomu vysvedčeniu, vola sa to ze dodatok k maturitnemu vysvedčeniu, ale teraz ho neviem najst, aj by som ti povedala, čo sa tam píše. A nam triedna k tomu povedala, že bez toho maturitne vysvedčenie neplati. Ale fakt si nepametam čo tam bolo , asi to nieje podstatne. Niečo sa mi mari, že tam boli zapísané všetky hodiny, ktore si mal za cele tie roky? či to bolo niečo ine?? a fakt neviem..ked to najdem poviem ti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
(a dobré pičoviny sú tam popísané