Takže ako doržiava váš provider rýchlosť netu? skúste si zmerať na www.speedmeter.inet.sk a hoďte sem výsledok plus koľko máte od providera udávanú najvyššiu rýchlosť. Môžte dopísať aj približne koľko mesačne platíte
@13 ale nie som až tak nespokojný, lebo platím najmenej ako sa dá a ide to fakt na vrchnej hranici,alebo aj troch nad ňou stále..Ale každopádne je táto rýchlosť v dnešnej dobe na pobavenie
@noregrets počítalo sa to k otcovému 5000 korunovému účtu za mobil, doteraz neviem kolko sa platilo.. inak ten net bol vybavovaný pred 3 rokmi, už dávno sme mali dostať nový modem a rýchlosť okolo 3.1Mbps ale radšej som to zrušil a prešiel na T-com. Orange mal limit 2GB na mesiac, to stiahnem za deň
@beaniesigel Veru, obmedzený net nie je bohviečo, nikdy som nemala a ani by som nechcela.
Stačilo mi byť parkrát v t-come, ked sa ľudia prišli sťažovať, že prekročili limit a prišli im veľké faktúry.
Radšej si pár korún/eur priplatiť a mať neobmedzený ako neustále sledovať, raz to prešvihnúť a zaplatiť nakoniec ešte viac.
Lebo napríklad ak je uvedené že ako máš predplatených xGb, môžeš byť na nete 20 hodín, tak to vôbec neplatí. To by si musela byť na stránkach, kde je iba text, nebyť na icq, pokeci a tak, lebo potom to spotrebuješ za 5 hodín alebo aj menej.
@d170 ani neviem ako som to mohol prežiť, stále som jak debil kontroloval kolko som stiahol, keď som videl nad 100MB radšej som net odpojil.. ale s tou rýchlosťou to tak lahko prekročiť nešlo, bol som rád keď to sťahovalo nad 15KB/s inak pri dnešných rýchlostiach by takýto limit nemohol byť, veď každý deň stiahnem viac ako 1GB, s uTorrentom 2 a viac...
doma, wifi zadarmo
Rýchlosť prijímania dát (download) : 79,2 kB/s ( 634 kbps )
Rýchlosť odosielania dát (upload) : 7,6 kB/s ( 61 kbps )
cez mobil webnwalk giga cca 256kbps (27 kb/s) stabilne, datovy limit 1GB je fajn, icq nebere skoro nic, birdz, pokec atd. je v poho takisto aj stranky, najhorsie je kukat youtube, pripadne netovu telku, to nema vyznam, limit v pazi zachvilku, takisto aj online hru hrat je v poho, male cisla prechadzaju
ale the best co som mal bolo na intraku Mladost (BA) cez Ynet, skoda, ze som musel prerusit studium, ale v septembri sa tesim znova. Speed na domace cez 80Mbps, zahranicie okolo 30Mbps za cca 200-300 mesacne
10Mbps a tak aj stahuje, tie rychlosti netu zalezi aku moze mat clovek agregaciu ja mozem 1:1 taky antik aj ked ma 48Mbps tak agregaciu moze mat 1:24 a kamos ho ma a takmer nikdy mu neprekroci nad 15, niekedy je horsia odozva a tak
@noregrets noo never ak chceš mne je jedno ale tak detva je malá a sú tu asi 4 nety alebo koľko... takže keby mali vysoké ceny a nízku rýchlosť asi by sa im každý vykašľal na hlavu
@bress ja mám agregáciu mať 1:8 ale nejako sa neprejavuje, stále ide rovnako...aspoň že tak teda... A ešte som sa potešil minule keď zrušili FUP limit, len potom som začal rozmýšľať že prečo vlastne bol, keď teraz to ide v pohode aj bez neho a net sa nespomalil..Čo bola hlavná argumentácia že na to je FUP že aby na úkor tých čo veľa sťahujú druhým nešiel pomaly..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
5.64 Mbps
Rýchlosť sťahovania dát:
721.33 KB/s
11.85 Mbps
Rýchlosť sťahovania dát:
1.48 MB/s
3.58 Mbps
Rýchlosť sťahovania dát:
458.84 KB/s
A platím mesačne 599sk bez DPH
9.62 Mbps
Rýchlosť sťahovania dát:
1.2 MB/s
250sk (ešte nám neprišla faktúra tento rok v € takže nwm koľko to bude
46016.45 Kbps
Rýchlosť sťahovania dát:
5752.05 KB/s
cena 59 eúr
1.9 Mbps
Rýchlosť sťahovania dát:
243.44 KB/s
to aky mate net ze mate taku rychlost?
528.93 Kbps
Rýchlosť sťahovania dát:
66.12 KB/s
Platím 8eur - a má to ísť 512Kbps
Ani, ze nie, kedze to ma byt garantovany 10Mbit
ja platim 500sk
1.9 Mbps
Rýchlosť sťahovania dát:
243.57 KB/s
A platíme.. ja ani neviem... my sme už rok nezaplatili pretože nám permanentne nejde Ešte že je to otcov známy
Stačilo mi byť parkrát v t-come, ked sa ľudia prišli sťažovať, že prekročili limit a prišli im veľké faktúry.
Radšej si pár korún/eur priplatiť a mať neobmedzený ako neustále sledovať, raz to prešvihnúť a zaplatiť nakoniec ešte viac.
Lebo napríklad ak je uvedené že ako máš predplatených xGb, môžeš byť na nete 20 hodín, tak to vôbec neplatí. To by si musela byť na stránkach, kde je iba text, nebyť na icq, pokeci a tak, lebo potom to spotrebuješ za 5 hodín alebo aj menej.
1.59 Mbps
Rýchlosť sťahovania dát:
203.49 KB/s
..neviem kolko platime, ale je to obmedzeny tusim na 4GB..takze tak...
220.42 Kbps
Rýchlosť sťahovania dát:
27.55 KB/s
...ale to je len edge, ked som doma, tak je 3G, kde taha takou rychlostou, ktoru mam v profile
7.86 Mbps
Rýchlosť sťahovania dát:
1006.5 KB/s
803.53 Kbps
Rýchlosť sťahovania dát:
100.44 KB/s
Tak to ma odžubali v orange-i .. do kelúú .. to malo byť oveĺa viac
1.87 Mbps
Rýchlosť sťahovania dát:
238.83 KB/s
Moje druhé meranie ...TO už vyzerá lepšie
Rýchlosť prijímania dát (download) : 79,2 kB/s ( 634 kbps )
Rýchlosť odosielania dát (upload) : 7,6 kB/s ( 61 kbps )
cez mobil webnwalk giga cca 256kbps (27 kb/s) stabilne, datovy limit 1GB je fajn, icq nebere skoro nic, birdz, pokec atd. je v poho takisto aj stranky, najhorsie je kukat youtube, pripadne netovu telku, to nema vyznam, limit v pazi zachvilku, takisto aj online hru hrat je v poho, male cisla prechadzaju
ale the best co som mal bolo na intraku Mladost (BA) cez Ynet, skoda, ze som musel prerusit studium, ale v septembri sa tesim znova. Speed na domace cez 80Mbps, zahranicie okolo 30Mbps za cca 200-300 mesacne
2.33 Mbps
Rýchlosť sťahovania dát:
298.09 KB/s
10.6 Mbps
Rýchlosť sťahovania dát:
1.32 MB/s
(mam vraj 10 megovu linku, takze asi ide ok)
650.91 Kbps
Rýchlosť sťahovania dát:
81.36 KB/s
783.54 Mbps
Rýchlosť sťahovania dát:
244.74 KB/s
8.13 Mbps
Rýchlosť sťahovania dát:
1.02 MB/s
3.13 Mbps
Rýchlosť sťahovania dát:
401 KB/s
Neplatim nic, crackujem okolite Wi-Fi. Ale dotycny ho ma od Chella.