Mamka mi cez tieto letne dni kaže že mám piť vela vody .. Ale ked mne potom voda (ani ine mineralky, sirupi..) už ani nechutí a furt len na záchod chodím .. Takže , dodržujete pitný režim ?
nie....ale divym sa, ze som ete nebola dehydrovana bo ja hocikedy cez den nevypijem nic....a rekrd je ked si dam tri dvojdecove pohare vody z donutenia, bo ja vazne nebyvam vellmi smadna....ale mi tu nezacnite kecat, ze to sa musi bo ja to viem
Nie, vôbec Väčšinou vypijem tak dva poháre vody a možno jeden mlieka Ostatok z jedla. A to ani polievky nejem. Divím sa, že som ešte voľakde neskolaboval
Pitný režim je blbosť. Človek by mal piť vtedy, keď je smädný a nie nasilu len preto, že niekto povedal. Avšak neplatí to pri starších ľuďoch, ktorí pociťujú smäd až v "krajnom prípade"...
akoze nepijem preto lebo dodrziavam dajaky skurveny pitny rezim, ale pretože som smedna, a chuti mi voda.. co je natom omg.. @sonuliq a myslim ze tebe to moze byt jedno ale normalne, boze zato ze pijem 3litre vody denne, neznamena, ze som na zachode 500x..
hej ..pijem denne min. 2l há dve óčky ... ja totiz mam vzdy pri sebe flasu s cistou vodou a pomaly upijam a vecer zistim ze som vypila tie flasky aj dve uz mam taky zvyk na to.
Rano (teda ked vstanem poobede ) zapijem troskou caju tabletku, na obed (o siestej poobede) polievka a to je cely moj pitny rezim. Ale mal by som to zmenit, lebo som v poslednej dobe dehydrovany, slaby a boli ma hlava..
Inak pijem este pivo vacsinou kazdy den, ale ci sa aj to rata medzi pitny rezim, kto vie..
NIE!!!!! ja tolko pit nepotrebujem!!!! a stale sa smejem z ludy co pri +30 a vysie stupnou piju vela ako cisterny ale tak vy stredoeuropania nieste asi moc zvyknuty na vysie teploty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Inak pijem este pivo vacsinou kazdy den, ale ci sa aj to rata medzi pitny rezim, kto vie..
-máš pitie?
-mám dvojdecovku
tak okolo 3 litrov vupijem....šak to sa dá úplne v pohode...