Poznáte niekto nejaké filmy (menej známe a nie romantické) [nepíše sem veci typu zelena mila, forest gump alebo vykupenie z vaznice shawshank...] hladam niečo ine.. Skôr niečo ako dojímavé horory...
@marpovan No on je taký dosť na premýšlanie, nakonci ti bude dávať všetko zmysel, teda ak tomu pochopíš. Neodpisuj film po pol hoďke sledovania, veď väčšinou len vtedy sa to rozbieha
Inak ani môj chlap nemá rád romantiku, ale aj jemu sa veľmi páčil film ŽENA CESTOVATEĽA V ČASE. Bol to pekný príbeh a nie klišé podľa mňa.
A potom ma ešte napadlo (!!!) 7 životov. Hrá tam Will Smith. Zaujímavý a isto aj dojímavý film. Z animovaných WALL-E. A veľa aj nekatolíkov - vrátane mňa sa zhodlo na tom, že Umučenie Krista je tiež typ filmu Veľmi-sa-tomu-bránim-ale-mám-z-toho-slzy-na-kraji
@2marti2 tiež som videl vynikajuci film @kacen2299 pozriem @paulieevans ja som videl všetky okrem umucenie krista, zena cestovatela v case ale mam rad aj romanticke len teraz hladam nieco ine ja pozeram hocijake žánre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@kunikund videl som
@kacen2299 pozriem DD
@paulieevans videl som viem
A potom ma ešte napadlo (!!!) 7 životov. Hrá tam Will Smith. Zaujímavý a isto aj dojímavý film. Z animovaných WALL-E. A veľa aj nekatolíkov - vrátane mňa sa zhodlo na tom, že Umučenie Krista je tiež typ filmu Veľmi-sa-tomu-bránim-ale-mám-z-toho-slzy-na-kraji
ja som to nedopozeral nie že by som to nechcel vidiet ale z iného už neviem akého dôvodu..
@all odporúčam vám pozriet 2 vojnové filmy asi tie najlepšie aké v tom žánri sú i keď nie sú moc známe..
Zpátky na front(rusky film), Pouta války(myslim že korejsky)
oba maju CZ dabing
Alebo ešte Bucket list - Kým si po nás príde.
@kacen2299 pozriem
@paulieevans ja som videl všetky okrem umucenie krista, zena cestovatela v case ale mam rad aj romanticke len teraz hladam nieco ine ja pozeram hocijake žánre
alebo najnedávnejšie ešte O koňoch a ľuďoch, ten je smutnokrásny, ale aj morbídny a kontroverzný.