ja som s mojim chalanom ešte len 2 mesace,a dosť sme si prežili..Zo začiatku sme sa stále len hádali,ale už je to ok.. Lubim ho,ale niekedy mi to príde ako keby on mna nie.Správa sa ako keby mu bolo všetko jedno.Vyčíta mi uplne d
ak by si bola mladšia mala by som na to jediný názor, je to ešte dieťa a o láske nevie nič no predpokladám že má 18 rovnako ako ty alebo dokonca viac,...no takéto správanie,...neviem, mne osobne príde detinské, akoby do vážneho vzťahu niekto taký ako on ešte nedozrel,...hádky hneď zo začiatku nie su najlepšie
hej ja viem to máš pravdu ale hádky ja tera vobec neriešim.. to je všetko v poriadku.. len to jeho správanie.. ja neviem.. pochybujem niekedy že ma ma rad..ale .. nvm.. stále dúfam že sa zmení.. a príde den.. ked .. ked ani sama neviem že ma ma rad to viem ale nemusí byť niekedy taky ku mne...
skúsila si mu už povedať, čo vlastne cítiš, keď sa k tebe takto správa? a neuspokoj sa s odpoveďou, že ťa ľúbi a spraví všetko, keď vieš že zrejme nespraví,...do boja xD
pozri o com je vas vztah ked sa takto trapis, radsej to ukonci a mas pokoj...ked ti nevyhovuje je zbytocne aby si sa prenho trapila snazila sa ho zmenit. asi to znie bezcitne ale naozaj to nema vyznam
povedz mu, to čo si teraz napísala nám sem. že ho strašne ľúbiš, ale že sa ti nepáči, keď ti vyčíta drobnosti a nerobí ťa tak šťastnou. Ak nepomôže komunikácia, tak čo potom?
je to debil btw pridal som si nove fotky a tak teraz si varim klobaskunaveceru zarobil som 50euro takže som momentalne pri peniazoch ktore mi vydržia asi tak do najbliššieho výkendu
A tak no ... dneska som mal futbalový trening anesiel som hrozne ma hryzie svedomie
Ked ti teraz nedokáže zniesť modré z neba, tak kedy potom? Načo čakáš, ved ty sa pri ňom trápiš. Chalan evidentne nevie, čo chce. Neviem, či si mu o tom svojom trápení hovorila, ale povedz mu všetko, čo ťa trápi. Nemáš, čo stratiť. Alebo to napraví, alebo nie je čo riešiť. Odíď, na svete existuje človek, s ktorým budeš šťastná a ty svoj čas iba mrháš trápením
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
nepoznám ho tak neviem prečo to tak robí a hovorí
A tak no ... dneska som mal futbalový trening anesiel som hrozne ma hryzie svedomie