do vztahu s muzom, ktory nikdy nechce mat deti by som nesla!....vlastne dieta je pre mna velmi dolezite a chcem mat, teda aj mam svoje potomstv chlapa, ktory neche potomstvo a chce nechat svoj rod vyhynut by som nechcela....treba sa o tom urcite dopredu rozpravat
uz to mam premyslene.. jeden syn bude hravat Centra a druhy obrancu.. obaja budu vytazovani a hravat presilovky.. centrov je nedostatok a obrancovia si vzdy dosytosti zahraju... hacik je len v peniazoch.. =D
v opacnom pripade budu futbalisti... kopacky nie su najdrahsie ani podobne..
alebo spravim z neho hudobnika... a ak bude dcera, tak bude sportovat a tancovat.. tak!!!
neviem, pred par rokmi som deti nechcela vobec, teraz sa moj postoj uplne zmenil, chcela by som a kebyze partner nechce, neviem co by sa stalo. tym padom by ten vztah asi nemal spolocnu buducnost, bud by sa jeden obetoval alebo...?
Vekom sa to možno zmení, no momentálne som názoru, že určite áno. Tiež totiž potomkov nechcem, hlavne preto, že som sebecká. Čo keby potenciálny partner miloval dieťa viac než mňa? A potom, čo keby som sa nemohla partnerovi dostatočne venovať?
Taký záväzok je samozrejme aj obmedzením osobnej slobody, vyžaduje ustálenú povahu, zodpovednosť a ochotu obetovať mnohé.
Takže keď ma raz prepadne neznesiteľná potreba o niekoho/niečo sa starať, radšej si zaobstarám mačku
Dokazala. Uz len preto, ze osobne k detom nijak neinklinujem, ani som sa nikdy neroztapala nad kocikmi. Okrem toho, som absolutne nezodpovedna a neracionalna osoba, pri ktorej by deti len zbytocne trpeli.
chcel by som mať deti, no ak by partnerka z nejakého dôvodu nechcela alebo nemohla mať deti, nerozišiel by som sa s ňou, žiť sa dá aj bez deti... len je to menej krásne...
Dala som "Áno" pretože neviem či môžem mať v budúcnosti deti ... aj ked by som chcela... možno niekedy ked už SVK bude tolerantnejšie, ale kým by to dieťa trpelo, tak nie nechcem mať deti.
@lacike90 pre mňa je najväčší prejav lásky keď sa partneri rozhodnú mať vlastné dieťatko. Sú to všetk krásne veci ale samozrejme že 100 ľudí 100 názorov. A možno si ešte nyvzrel možno budeš mať až 5 detí
momentalne o detoch nechcem ani pocut bojim sa ich xDD ale on ma nejak zazracne maju radi, neviem preco ale v buducnosti by som urcite chcela mat vlastne dieta ak by to bolo mozne, to je teraz vsak dalekoooooooo... tiez si inak nemyslim, ze by som mala partnera ale tak splodim sama so sebou a budem mat vlastnu rasu
ja som este dost mlada na takuto vec..ale zatial si myslim ze by som chcela mat...a asi by mi to vadilo keby partner nechcel..co je to za rodina ked nema deti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Mozno nie vlastne deti, ale černoška by som si s partnerkou (nejakou, budúcou) velmi rád adpotoval!
v opacnom pripade budu futbalisti... kopacky nie su najdrahsie ani podobne..
alebo spravim z neho hudobnika... a ak bude dcera, tak bude sportovat a tancovat.. tak!!!
alebo som neplodny
Taký záväzok je samozrejme aj obmedzením osobnej slobody, vyžaduje ustálenú povahu, zodpovednosť a ochotu obetovať mnohé.
Takže keď ma raz prepadne neznesiteľná potreba o niekoho/niečo sa starať, radšej si zaobstarám mačku