@2 byť spokojný s partnerom po sexuálnej stránke, mať partnera, ktorý vyhovie tvojim túžbam.. u žien to možno môže znamenať dosiahnuť orgazmus, lebo niektoré sú fakt oriešok že vraj.. neviem, tak všeobecne si zober, čo si pod tým predstavuješ ty a podľa toho
dost diskutabilne ale ako si to predstavujem ja tak nie.
samozrejme o par rokov sa moj nazor moze velmi zmenit ked sa budu menit aj moje priority resp ked pochopim dolezitost istych vlastnosti... ale do tej doby moj partner ma byt kombinaciou dusevneho a fyzickeho uspokojenia.
Predsa jak sa vraví aj na veľkosti záleží hehe... ale to bokom. Prečo nie poviejm ti to:
Takže ide o to že ked žena alebo muž vo vstahu majú intývny život ktorí tvorí 50percent sexu tak určite nie.
Jakonáhla chlap unudí ženu či žena chlapa bude si hlada niečo nového čo by ju facinovalo niečo čo by uspokojilo jeje alebo jeho vášne. Aj ked je medzi nimi láska intývni život je nadovžetko dvôležitý. Partner alebo partnnerka ktorá je odhodlana vyist intývny žívot ktorí ju nebavý tak ten vstach dalej nemá zmysel len ak by: Ak vás bavia sexualne hratky skuste ich možno by sa vám ten intývny život o mnoho zlepšil a nabral by váš vstach aj iný smer možno by vás to posilnilo ... to je všetko
Neviem, ale ak mám byť realista - tak žiaden vzťah nefunguje 100% bez normálneho sex. života... proste je to súčasť vzťahu, aj keď to nie je doležitejšie ako ostatné veci, ale malo by to fungovať.. a ak to medzi dvoma partnermi VOBEC nefunguje, tak je to problem.. lebo jeden z partnerov (alebo aj obaja) začnú po chvíli hladať uspokojenie niekde inde, aby mohli dlhšie zotrvať v tomto (nefunkčnom) vzťahu a nemuseli sa rozchádzať
bolo uz taketo... zo zaciatku som to nejako ani nevnimal ale postupom casu mi to strasne zacalo vadit.. skratka pokial si dvaja nerozumeju dobre v posteli, tak sa to skor ci neskor premietne aj do vztahu ako takeho...
podľa mňa sa tá sexuálna stránka dá aspoň trošku dobehnúť. veď s málokým si od začiatku sadneme na 100%, treba vedieť citlivo povedať, čo nám chýba a zároveň vedieť rešpektovať to, ak určité veci partner alebo partnerka odmieta. jednoducho, nájsť kompromis. sú dôležitejšie veci vo vzťahu: keď vás partner nepodrží, keď to potrebujete, podvedie, klame alebo manipuluje, pochopíte, že ten sex je naozaj len čerešnička na torte...
Čo znamená, sexuálne uspokojenie? Je to, že vo vzťahu funguje sexualny život normálne, ale jeden z partnerov sa nespraví?? / skor prípad žien/ Ale pri tom sex oboch baví? Alebo je tam nezaujem z jednej strany o sex?
Neviem, skor nie. Chapem, ze sa v zivote treba zmierit s vela vecami, ale nerad by som siel do dlhodobeho vztahu, ktory je vlastne uz od zaciatku akymsi (vyraznym) kompromisom.
I tak si ale neviem predstavit, ze by som si pocas najblizsich rokov hladal partnerku, s ktorou by som mal v plane ostat do konca zivota, preboha! *panika*
@tryptaminedream podla mna by si 2 ludia mali vo vztahu rozumiet po vsetkych strankach - intelektualne, emocionalne aj sexualne. idealne by tak nejako mal vztah vyzerat. a ak nieco z toho chyba tak to po case zacne vadit. napr. ak tvoja partnerka neni na tvojej intelektualnej urovni, tak o com sa s nou budes bavit? ako ta moze chapat? ak je emocne chladna, tak ako ti moze by oporou? a ak si sexualne nerozumiete, tak ako sa mozete uvolnit, realizovat sa, uzit si? OK, ale neberem ti to, ak hovoris ze by si s nou zotrval aj napriek tomu, tak to je obdivuhodne, len akosi sa tomu tazko veri
@sqash ono, tie tri stranky, ktore si tu vymenoval, nemusia byt (a ani nie su pre kazdeho cloveka rovnocenne. Proste ini ludia by vztah v zivote nerozdelili na prave tieto tri stranky a prave preto tvoja teoria nie vzdy funguje
@nenay to je v pohode, ja viem ze nie kazdy to tak bere. ale myslel som si ze vacsina ludi to tak bere (a ze takto nejako by to malo byt) ale asi len ja to tak vidim A na ake stranky by si teda rozdelila vztah ? ak sa mozem spytat na tvoj nazor
ja osobne si mylsím že pokial spolu partnery riadne komunikuju tak si vedia povedať čo sa im pači a čo nie a nakoniec by sa aj naučili ako spravne uspokojiť partnera. čiže sexualne neuspokojenie vo vzťahu si myslím by nemohlo byť trvalé lebo je tam možnosť a dosť velka že sa ten človek zlepší. žial to ale nemôžu vedieť tí ktorí hned po 2 - 3 neuspokojivých sexoch opustia svojho partnera...
Z vlastnej skusenosti viem ze nie!! podla mna väčšina čo hlasovala sa na to pozerá skôr iluzórno - romanticky. Je to dost neprijemne zazil som si to. Ked to z jednej strany zacne vyprchavat a vztah sa vam meni postupne na kamaratstvo, snazite sa co to da ale nejde to a vznikaju aj hadky a konflikty kt. by inak nevznikli, potom kopacky kvoli niekomu inemu ... Odporucal by som kazdemu ked to zacne vyprchavat alebo to neni uz od zaciatku - ostante radsej kamarati aj ked to boli. V tom druhom pripade to bude boliet este viac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
nejde (mi) tak o orgazmus
samozrejme o par rokov sa moj nazor moze velmi zmenit ked sa budu menit aj moje priority resp ked pochopim dolezitost istych vlastnosti... ale do tej doby moj partner ma byt kombinaciou dusevneho a fyzickeho uspokojenia.
inak mám dojem že súčasné vzťahy sa stavajú práve na tom čo je dosť smutné
Takže ide o to že ked žena alebo muž vo vstahu majú intývny život ktorí tvorí 50percent sexu tak určite nie.
Jakonáhla chlap unudí ženu či žena chlapa bude si hlada niečo nového čo by ju facinovalo niečo čo by uspokojilo jeje alebo jeho vášne. Aj ked je medzi nimi láska intývni život je nadovžetko dvôležitý. Partner alebo partnnerka ktorá je odhodlana vyist intývny žívot ktorí ju nebavý tak ten vstach dalej nemá zmysel len ak by: Ak vás bavia sexualne hratky skuste ich možno by sa vám ten intývny život o mnoho zlepšil a nabral by váš vstach aj iný smer možno by vás to posilnilo ... to je všetko
a btw sexualne neuspokojenie chlapa ? to je hadam nejake sci-fi nie ?
u zenskych to chapem do urcitej urovne, ale u chlapov, jebe ?
a mňa by potešila aj fľaška rumu
jj flasku rumu viem lubit furtaj !
(what the heck is this question...)
niekomu to trva kratsie, niekomu dlhsie.
I tak si ale neviem predstavit, ze by som si pocas najblizsich rokov hladal partnerku, s ktorou by som mal v plane ostat do konca zivota, preboha! *panika*