Dokázali by ste zniesť vo svojom okolí osobu, ktorá by nemusela byť výzorovo rovnaká ako vy ale povahovo a spôsobom myslenia. Taktiež ako by ste znášali, keby boli všetci takí.
Som debil a keby boli vsetci debili ako ja tak by sme sa asi chapali takze by to bolo super ale asi je takych debilov a debiliek na svete malo mozno nie su vobec ja nevjem us
@verdamt s tým by som aj súhlasil, lebo som čakal viac uvažovania ako odpovede áno, alebo nie lebo som strašný.
Viedol ma k tomu citát: „Človek má byť taký k svojmu priateľovi, aký je sám k sebe. Priateľ je on sám v inej podobe.“
Pri tomto som si uvedomil svoj egoizmus, lebo inak pozerám na seba ako na druhých. Preto by som nedokázal žiť sám so sebou, lebo svet by sa nemohol točiť zvlášť okolo mňa a zvlášť okolo druhého.
Je veľký rozdiel medzi "povahovo a myslením rovnakou osobou" (aj to si nie som zďaleka taký istý ako niektorí iní tuto, či by som to dokázal, ale povedzme) a "svojou kópiou" (to určite nie
vieš, človek sa aj vekom mení, vekom sa menia aj jeho priority. niekto je možno veľmi živý v mladosti, ale v strednom veku kedy sa už oplieska, sa krotí. niekto je márnivy, ale potom sa naozaj zmení. A niekto sa nezmení vôbec, lebo je hlupák, a nepochopil o čom všetkom je život a vzťahy. odlišné povahy nie sú na to, aby sa rozdelovali, ale naopak, aby sa spájali a doplnali práve tam, kde sa nájde akási odlišnosť. to dokáže jedine vyzretý jedinec.
Už s kým iným, keď nie so sebou? Minimálne by to mohlo byť zaujímavé, aj keď asi by furt chcel robiť to, čo ja vtedy, keď aj ja a to by mohlo byť otravné
Ja by som bola našťastnejším človekom, keby som niekoho takého stretla a mohla s ním stráviť zvyšok života.
No a to, aby boli všetci ako ja, to je môj sen.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale ked takkk rozmýšľam ... nikto nemôže byt taký dokonalý ako stará Číňanka
je to síce náročné, ale myslím, že som dosť fajn a to aj keď príde na konflikt.
Viedol ma k tomu citát: „Človek má byť taký k svojmu priateľovi, aký je sám k sebe. Priateľ je on sám v inej podobe.“
Pri tomto som si uvedomil svoj egoizmus, lebo inak pozerám na seba ako na druhých. Preto by som nedokázal žiť sám so sebou, lebo svet by sa nemohol točiť zvlášť okolo mňa a zvlášť okolo druhého.
ale keby boli vsetci ako ja.. ludstvo vymrie v jednej generacii, polovica sa odpravi sama a druha sa odmietne mnozit
No a to, aby boli všetci ako ja, to je môj sen.