To je správna otázka! Podľahneš? Svojím pudom, snom, túžbam... Pokiaľ človek nemá čomu podľahnúť, vtedy prežíva tú pravú lásku. Časom táto kríza upadá na mnohých ľudí, takže teoreticky je to možné. Ale veď sme to len my, ľudia....
podľa mňa na to aby takto človek podľahol nemusí byť dlho s niekým podľa mňa...ale ja osobne myslím, že by som nepodľahla....kto vie? teraz to neviem povedať...
už som zažila čo je tá pravá láska ale vtedy mi ani na um nezišlo také niečo spraviť, alebo sa len pozreť na iného!...lepšie povedané, ja by som to nespravila tak či tak ..je to to najhnusnejšie čo človek môže urobiť...
diskusii a debát na túto tému tu už bolo nekonečne veľa.
nevera je vec,situácia o ktorej keď niekto povie,že by to nikdy v živote neurobil,tak mu neverím.
lebo rozprávala som sa už s veľa ľuďmi,čo sa im to stalo,aj ja som vo vzťahu riešila niečo na podobnú tému a každý vám povie jedno.
v tej situácii nejde o to,či niekoho ľúbite,nejde o to,či ho chcete podviesť,ide o pudy,ide práve o ten moment,kedy nemyslíte na nič iné,na následky,len na toho človeka,s ktorým ste tam...
takže je jedno,či niekoho milujete na život a na smrť,alebo nikoho nemáte.
ja som podlahla pretoze ten vztah krachoval a ja som len davala a on len dostaval tak je logicke ze som tuzila po tom aby som aj ja konecne dostavala...a ked nie od neho tak od ineho...a vobec nelutujem lebo vdaka tomu mam teraz po svojom boku uzasneho chalana
Ked ziju iba jeden pre druheho nepodlahnu, ale asi som s tymto nazorom staromodny. Kazdopadne, kto ma "gule" da sa to vyriesit aj menej bolestivo, skoncit to.
pre mňa je to skôr morálny problém, takže nie, nepodviedla by som... jedine že by som bola zdrogovaná alebo tak opitá, že by som o sebe nevedela... za normálnych okolností určite nie. partnerský vzťah je určitý druh zväzku, v ktorom platia určité nepísané pravidlá. a tiež by to nebolo fér - niekto vás má rád, obetuje pre vás veľmi veľa a vy to všetko zničíte v jednom momente... potopíte jeho hrdosť, sebavedomie, vezmete mu sny... to sa naozaj nerobí...
Na tuto,temu naražam len preto,že ake to je,ked ste manželia... a časom vas podvedie..či ma zmysel vobec do niečoho takeho ako je manželstvo vstupovať... ked vopred vieme čo nas čaka???!!!
ano dokaze, ale ak sa spamata a olutuje to a ten druhy mu dokaze odpustit, vztah sa dokaze obnovit. samozrejme ze nie vzdy a u kazdeho ale ja som zazila.
Ja som svojmu chlapovi povedala... že ekd ma podvedie..skonči u mna ako kamarat (čo sme 17 rokov) ako priatel aja ako milenec..uplne pre mna prestane existovať
ale tiež som mu povedala,že ekd ma bude chcieť podviesť,tak nech sa to nikdy nedozviem,nech tu dotyčnu nepoznam... a nech o tom nevedia ani jeho kamoši,lebo si nečem pripadať trapne ... a kedže mame všetkych spoločnych kamošov..hlavne z tej jeho strany,viem,žeby mi to povedali... a viete ked mu dovolite všetko tak ho to ani nelaka... a nemylsim si,žeby ma čel stratik ako kamošku... z mojej strany všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
nevera je vec,situácia o ktorej keď niekto povie,že by to nikdy v živote neurobil,tak mu neverím.
lebo rozprávala som sa už s veľa ľuďmi,čo sa im to stalo,aj ja som vo vzťahu riešila niečo na podobnú tému a každý vám povie jedno.
v tej situácii nejde o to,či niekoho ľúbite,nejde o to,či ho chcete podviesť,ide o pudy,ide práve o ten moment,kedy nemyslíte na nič iné,na následky,len na toho človeka,s ktorým ste tam...
takže je jedno,či niekoho milujete na život a na smrť,alebo nikoho nemáte.
pudy a vášeň sú o mnoho silnejšie ako rozum.
nech si každý vraví čo chce...
a nie, nepodviedol by som vo vztahu ktory funguje, a vo vztahu ktory nefunguje by som nechcel byt takze tak... so sebaovladanim problemy nemam
ale tiež som mu povedala,že ekd ma bude chcieť podviesť,tak nech sa to nikdy nedozviem,nech tu dotyčnu nepoznam... a nech o tom nevedia ani jeho kamoši,lebo si nečem pripadať trapne ... a kedže mame všetkych spoločnych kamošov..hlavne z tej jeho strany,viem,žeby mi to povedali... a viete ked mu dovolite všetko tak ho to ani nelaka... a nemylsim si,žeby ma čel stratik ako kamošku... z mojej strany všetko