tak toto by ma zaujimalo.jeden chlapik raz povedal " jedna polievka sa neda jest 30 rokov" je to pravda? muzi nedokazu milovat a uz vobec nie byt verni tridsat rokov?
ja osm tiez verila ze sa to da ale popravde v poslednej dobe zistujem aj o tych najrozpravkovejsich paroch, ze muzi v nich podvadzaju... urcite to robia aj zeny, ale o takom pripade som este nepocula....5 len si nebud taky isty ze su vasi taki stastni mozno ano, ale moj bratranec to tiez evselo vyhlaosval kym sa o dva tyzdne nerozvadzali
Áno, keď už prejde desať, dvadsať rokov spoločného života, ľudia si na seba zvyknú. Aj keď sa pohádajú, vedia že už si nikoho iného nenájdu a po pár dňoch sa znova udobria. Mladý manželia nevedia ako to v živote chodí, že aj zlé je na niečo dobré. Po prvej veľkej hádke sa zoberú a odídu, preto rozvody. Takže určite, sú veľa ľudí ktorý si uvedomia že by za nič nemenili a ostanú spolu až do smrti.
ale ženy vydržia byť verné 30 rokov jednému chlapovi!! aspoň ja by som určite vydržala... tak tu nehovorte o diskriminácii niektorí... otázka bola položená chlapom
20 - chces povedat na mojho tatka, ze bol mojej mame neverny? Len skus a... A to su spolu uz 33 rokov, tak urcite je to mozne, to sa len dnes vyhlasuje, ze nie, aby tomu ludia neverili a ani sa o to nesnazili, urcite je to mozne...
podla mna ako ktory .. nemozeme setkych hadzat do 1 vreca .. hovori sa sice ze chalani su lovci a pod ale podla mna su to vsetko len take povedacky ktore vymysleli sklamany ludia
25 - heh, tak ty sa chces akoze brat s tym, ze nebudes tomu chalanovi verit, ze ti bude verny? Alebo sa asi radsej brat ani nebudes, co? Ja urcite verny chcem byt, nehadzte vsetkych chalanov do jedneho vreca, ako pise Michellka, urcite je to mozne aj v dnesnej dobe...
Podla mna je to mozne, ked mam toho cloveka rad naco by som potreboval ineho? a aj ked ho mam rad a chcem aj ineho, tak si vsugerujem, ze ineho nechcem...
no hej tí súčastní muži poväčšinou hej, ale tá generácia budúcich manželov, ktorá sa buduje v našich radoch... hmmm... ruku do ohňa by som za nás nedal
Ano, ked je láska skutočná, je možné všetko. je veľa párov, ktorí to dokázali... veľa, ktorí nie... dobre, takých je viac. Ale kvalitného je vždycky menej . Hádky a rozpory budú vždy... ale ak sa nad to prenesú, budú si vedieť odpustiť rôzne veci a ak bude dôvera - prečo nie?
Je hlúpe riešiť to na základe pohlavia... Aj chlap môže podviesť, aj žena. Aj chlap môže byť verný, aj žena. Tu pohlavie naozaj nehrá rolu.
Myslim, ze v 95 % nie... A to iste plati aj o zenach.
A neda sa to tvrdit uz teraz, ze ja to vydrzim, teda ja sa to neodvazim povedat, pritom som ziadneho chalana este nikdy nepodjebala. Ale jednoducho neviete, co sa stane v manzelstve, ci vam to bude klapat a nestetretnete niekoho ineho.
34 - prepac, ze ti zas odporujem, heh, len mi to neda
Pozri sa, jasne, ze nemozes vediet, co sa stane v manzelstve a nemozes uz teraz tvrdit, ze to vydrzis, v tom suhlasim, ale podla mna ked si uz niekoho beriem, tak viem, preco to robim a urcite ho/ju nechcem podviest, a ide o to, ze nechcem, v kazdom momente nechcem a ked si tento zavazok budem opakovat kazdy den, tak to vydrzim, skratka ked uz raz dam slub, tak potom mozem stretnut hoci aj Pamelu Anderson, ked som slubil, ze budem lubit tu jednu a budem jej verny, tak to je pre mna svate, preco ludia uz nevedia drzat slovo a beru to na lahku vahu?
Dungeo to neva, praveze je to forum, tak sa tu ma diskutovat. Aj ked tebe malokedy dokazem argumentovat, co sa mi stava naozaj len obcas
Ked uz sa rozhodnem, ze s niekym chcem zit (svadbu neuznavam, ale to uz fakt radsej neries , tak urcite by som sa snazila byt s nim a nepodviest ho. Ale ide o to, ze po manzelstve to bude ine, ako ked ste spolu chodili a nezili ste pod jednou strechou, pridu mnohe problemy, hadky, ani ty sam nevies teraz na 100% povedat, ako by si na konkretnu situaciu zareagoval. Tiez som pocula o tom, ze sa po svadbe mnohi zmenili. A skutocna laska je o tom, ze prekona naozaj vsetko, ale ja si jednoducho neviem predstavit, ze budem s niekym cely zivot a nam to vydrzi. Ale to bude asi mnou...
A preco su ludia taki? Lebo su to ludia a vacsina mysli v prvom rade na seba (priznavam ze aj ja)
36 - hm, no to mas pravdu, hm, ale je to smutne, uz aj to, ze sa skratka nechcu viazat a odmietaju aj zavazok, teda sobas, akoze nechcem teraz narazat na teba, pisem vseobecne, lebo to je moderny trend, ze sa ludia neberu, lebo ved "co ak". Jasne, ze sa ludia mozu zmenit a casto sa aj zmenia, ale ked vo vztahu nie je nejaka ta zaruka, slub a dovera, tak ten vztah nestoji za vela a ked donho idu ludia s tym, ze pripustaju moznost nevery a koniec vztahu, tak uz od zaciatku je tam nedovera a neistota. Mne je uplne jasne, ze po mnohych rokoch to uz nie je take, ako na zaciatku, ale s laskou to je ako s mesiacom - ak nerastie, tak sa zmensuje a ked sa obidvaja snazia o to, aby rastla, tak po 30 rokoch to je ovela lepsie ako na zaciatku, nehovorim o zamilovanosti a citoch, hovorim o laske, to je nieco ine...
Neviem, je to kazdeho osobna vec, ale ja nechcem vztah, do ktoreho by som isiel s moznostou nevery alebo rozvodu... Ano, to mas pravdu, kazdy clovek ma chyby a vsetci sme slabi, ale viem, ze sa to da, lebo poznam ludi, ktori to dokazali.
Ale ako pises, tak naco je vlastne ta svadba? Dalo by sa povedat, ze ten papier je len akokeby zaruka, ze ostanes s tym clovekom navzdy. A to je tiez isty prejav nedovery. Ak je to skutocna laska, vydrzi aj bez papierov.
Aj ked ja osobne nechcem svadbu preto, co si napisal, co ak... A mas pravdu, ze taky vztah nema zmysel, ale jednoducho nebudem verit nikomu a nicomu uplne na 100 %.
Ale inak mas zase pravdu Aj ked co by si robil, kebyze sa tvoja manzelka jednoducho zmeni a nema snahu udrzat manzelstvo. Na lasku nusia byt 2, urcite by nestacila len snaha z tvojej strany. Samozrejme si myslis, ze ju pred svadbou budes poznat a nic vas nerozdeli, ale poznam vela parov, ked sa to po manzelstve zmenilo (staci, aby sa zmenil len 1 partner).
A nechcem teraz obhajovat nikoho, ale manzelia sa pomaly neznasaju a skusili uz naozaj vsetko, ale jednoducho im to neklape. Tak urcite je lepsie sa rozviest, ako tym trapit celu rodinu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ano ano ano. Je vela ludi ktori dokazu zit spolu aj 50 rokov a stale sa lubia.
ja velmi dobre monitorujem vsetko
A inac, niekedy sa im fakt necudujem, ked vidim ,ako sa zena dokaze spustit a vobec sa o seba nestarat,akonahle sa vyda....
a 25.: laska existuje---len zrejme ty si ju este nenasla
Je hlúpe riešiť to na základe pohlavia... Aj chlap môže podviesť, aj žena. Aj chlap môže byť verný, aj žena. Tu pohlavie naozaj nehrá rolu.
A neda sa to tvrdit uz teraz, ze ja to vydrzim, teda ja sa to neodvazim povedat, pritom som ziadneho chalana este nikdy nepodjebala. Ale jednoducho neviete, co sa stane v manzelstve, ci vam to bude klapat a nestetretnete niekoho ineho.
Pozri sa, jasne, ze nemozes vediet, co sa stane v manzelstve a nemozes uz teraz tvrdit, ze to vydrzis, v tom suhlasim, ale podla mna ked si uz niekoho beriem, tak viem, preco to robim a urcite ho/ju nechcem podviest, a ide o to, ze nechcem, v kazdom momente nechcem a ked si tento zavazok budem opakovat kazdy den, tak to vydrzim, skratka ked uz raz dam slub, tak potom mozem stretnut hoci aj Pamelu Anderson, ked som slubil, ze budem lubit tu jednu a budem jej verny, tak to je pre mna svate, preco ludia uz nevedia drzat slovo a beru to na lahku vahu?
Ked uz sa rozhodnem, ze s niekym chcem zit (svadbu neuznavam, ale to uz fakt radsej neries , tak urcite by som sa snazila byt s nim a nepodviest ho. Ale ide o to, ze po manzelstve to bude ine, ako ked ste spolu chodili a nezili ste pod jednou strechou, pridu mnohe problemy, hadky, ani ty sam nevies teraz na 100% povedat, ako by si na konkretnu situaciu zareagoval. Tiez som pocula o tom, ze sa po svadbe mnohi zmenili. A skutocna laska je o tom, ze prekona naozaj vsetko, ale ja si jednoducho neviem predstavit, ze budem s niekym cely zivot a nam to vydrzi. Ale to bude asi mnou...
A preco su ludia taki? Lebo su to ludia a vacsina mysli v prvom rade na seba (priznavam ze aj ja)
Neviem, je to kazdeho osobna vec, ale ja nechcem vztah, do ktoreho by som isiel s moznostou nevery alebo rozvodu... Ano, to mas pravdu, kazdy clovek ma chyby a vsetci sme slabi, ale viem, ze sa to da, lebo poznam ludi, ktori to dokazali.
Aj ked ja osobne nechcem svadbu preto, co si napisal, co ak... A mas pravdu, ze taky vztah nema zmysel, ale jednoducho nebudem verit nikomu a nicomu uplne na 100 %.
Ale inak mas zase pravdu Aj ked co by si robil, kebyze sa tvoja manzelka jednoducho zmeni a nema snahu udrzat manzelstvo. Na lasku nusia byt 2, urcite by nestacila len snaha z tvojej strany. Samozrejme si myslis, ze ju pred svadbou budes poznat a nic vas nerozdeli, ale poznam vela parov, ked sa to po manzelstve zmenilo (staci, aby sa zmenil len 1 partner).
A nechcem teraz obhajovat nikoho, ale manzelia sa pomaly neznasaju a skusili uz naozaj vsetko, ale jednoducho im to neklape. Tak urcite je lepsie sa rozviest, ako tym trapit celu rodinu.
jasne že áno,