Prosím nerobte si srandu z tejto otázky . Nejak ma chytila panika, že rýchlo starnem, a proste mám pocit, akokeby každý muž hladal len mladé pipky. (Myslím, že si každá pamatá, ako v 15 - tich sa jej 20 - ka zdala ako koniec mladosti, no a u mna je to t
moja mama mala 31 keď sa dala dokopy s priateľom a pritom on mal 19 rokov a sú spolu doteraz.. už 6 rokov.... a moja babka (59) sa vrhla asi pred dvoma rokmi na blogovanie a tiež si našla na nete frajera ale my sme možno divná rodina
moja mama mala 33 ked sa zoznamila s jej buduci manzelom a teraz spolu cakaju dieta...... uz sa velmi tesim a moj nevlastny ocko je od nej mladsi mamina ma 36 a on 32 takze jasne ze si najdes ved podla mna je zena stara ked ma menopauzu
@casanovka zaujimave ze 23 rocne dievca si lame hlavu s tym co bude v 30ke.. mozno ked ti odbije tridsat tak uz budes dva roky vydata a budes mat dieta.. nikdy nevies co ti zivot pripravi.. a myslim ze aj keby nie tak problem to nie je ziadny.. pipenky haldaju iba tupci...normalny chalan si najde zenu, ktora okrem hrudniku ma aj v hlave neboj nic..
a to tie zeny chodia potom uz len s vekom nacapenym na cele? (narazam na to, ze poznam 40-nikov, ktorym by som podla vyzoru, spravania atd. tipovala do 30... ale ano, su to len chlapi, takze u zien neviem
@4 presne, 6 rokov je dosť. netreba si myslieť, že ten čas bude bežať až vtedy, beží už teraz po prvé, určitý typ mužov neuvažuje nad záväzkami tak do tridsaťpäťky a ešte sú tu aj rozvedení začínajúci nový život.
Moja mama má po päťdesiatke a každý druhý týždeň ju uháňa nejaký nový chlap Fakt .D Jeden raz dokonca skúsil, že, nabudúce keď príde na návštevu, čo keby som ja nebola doma a oni si mohli zašpásovať?
Hej, po 30-ke sa život nekončí ! To kto šíri takéto hlúposti ? Určite si nájdeš, ved nie nadarmo sa hovorí, že najlepší sex je po 40-ke Ale teraz máš 23 a za tých 7 rokov sa môže toľko vecí zmeniť, že to netreba riešiť a nasilu niekoho hľadať. Keď to má prísť, tak to príde
@casanovka čím budeš staršia- tým to bude ťažšie nájsť niekoho, nakoľko aj nároky sa vekom stupňujú... (keďže muž adekvátny vekom aj rozumom- už bude zrejme zadaný, alebo bude mať niekde dieťa, na kt. musí platiť... alebo x vecí prečo to bude čím ďalej len horšie a ťažšie)
@25 podla mna netreba mat ani peniaze ani väčšie prsia na to aby si niekoho našla .. teda ak bude chciet mladeho zajačika tak to ano, ale ak niekoho vo svojom veku tak si to nemyslim
podľa štatistík, šanca nájsť si partnera u bežnej ženy prudko klesá po dovŕšení 24. roku života. ale pri výrazne atraktívnych ženách to nie je tak dramatické. keď som to čítala, nebolo mi všetko jedno.
Myslím že absolutne nemáš dôvod na paniku 30 je ok....avšak skôr ako si nájdeš partnera mala by si sa naučiť žiť sama so sebou. Byť šťastná aj ako single...Keď to budeš mať zdolané, nebudeš sa pýtať takéto absurdnosti a uvidíš že sa aj mužom po psyhickej stránke zdáš omnoho atraktívnejšia, psychicky vyrovnanejšia osoba
@casanovka zena, ktora sa o seba stara a nezanedbava sa ci uz po stranke vyzoru ale aj psychiky si chlapa najde bez problemov aj po 40tke. naopak zena, ktora totalne kasle na to ako vyzera, je pesimisticka, v depkach taka si nenajde nikoho ani v 20tke. to iste myslim plati aj pri muzoch. takze da sa povedat, ze za vsetkym stoji nas pristup k zivotu. a este konkretne k tej hranici 30r. myslim, ze je to uplne OK vek, hlavne pri ludoch s VS vzdelanim, u nich je predpoklad, ze zacinaju rodinny zivot neskor. teda po 30tke. hlavne nedepkuj, lebo taku zenu nechce nikto, max tak ak vyzera dobre tak na sex.
@lulca1 ty mas fakt 31? nepovedal by som, to mi pripomina jak som na skuske zacal balit jednu externistku, myslel som ze ma rovnako ako ja (vtedy asi 21) a vyslo z nej ze ma 30 a muza som skoro odpadol! takze, na niekom to ani neni poznat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
je kopec nezadaných
tazsie to maju tie, co sa rady kurvia cely zivot..