Nijak mišo..ja ťa zabijem aj bez kamery ale nie.. máš pravdu.. nijak!Vieš prečo? Lebo v dnešnej dobe si každí myslí, že iba o neho ide. Že záleží len na jednotlivcovi -,,ňom´´! A to je chyba..nikto sa poriadne nestará o iných a už obzvlásť, keď nemusí.Povie si :,,však ja tu už čoskoro nebudem. ,,Ako tomu ja môžem zabrániť??´´ ,,Ale však to neni moja starosť nech to robí niekto iný´´ ,,Ja ich alebo jeho ani nepoznám!´´ atd.. v Skratke nikto ,nemá chuť vyčleniť sa z radu tých ktorý sa tvrária, že sa ich to netýka!A verí, že život pôjde ďalej ale raz to skončí a všetci sa budú snažiť o zmeny, ale už bude neskoro!
Ja to spravým a uvidíme!!!Vážne...som zvedavý či hlavy štátov pri pohlade na umierajúceho mladého človeka pochopia...nie malí drobní ľudia..ale tý vplivní..A čo keby sa tak Zabilo Sto ľudí???to by už pomohlo???Ale prečo??čím viac životov tým väčšia sila???Prečo??jeden život nemá takú cenu???
no mišo je veľmi zložité aby si niečím takým pohol viac.. dôvod? nedávno v USA nejaký típek urobil podobnú vec. Namiesto toho aby sa o tom diskutovalo,že pre aké ideály si bol schopný vziať život ho zaradili medzi psychicky narušených a bol koniec! Ludia si budú vždy zakrývať oči, kým budú môcť..kým na nich ruka osudu ako na iných tiež nesiahne a vtedy im už peniaze nepomôžu...no asi tak.. preto je dobré radšej ako sa zabiť svetu ukzať nejakou publikáciou ako som niekde čítal nejaký väzeň inšipiroval sovojou knihou ľudí k tomu aby začali viac rozširovať svoju pozornosť na deti bez rodičov.. lebo on sám bol sirotou a urobil to preto lebo nemal už čo jesť... a neveril by si ako vie niekoho donútiť konať ked ho to chytí za srdce.vrahov je dnes dosť a každý verí vo svoje ideály ako aj tí teroristi.. radšej dať svetu niečo ako vziať.. napríklad svoj život!
Kokotina..ak by sa mi podarilo uputat cely svet...niecim velkym...a vsetky kamery...potom..
Uz viem co spravim....POJDEM BOSY SEZ CELU AFRIKU..a heslo bude ze ..ZACHRANTE ZEM!!!a ak budem ryskovat smrt pochodom cez afriku aby som ludom ukazal ze treba konat...mozno by to pomohlo!!!!
myslis ze by si uputal moslimov tymto? nie... este by sa aj tesili, ze maju o jedneho nepriatela menej... takze nic by si nezmenil... kazda koncina sveta ma inu mentalitu
a to je celý problém človeka ako zvieracieho druhu.Ešte aj pes a macka sa môˇžu mať dadi len moslim a kresťan by sa najredšej odjebali...My ľudia sme veľkí kokoti...
hmmm.. zivot jedneho clloveka je voci svetu zlomok.. uplna miniatura. ale pre najblizsich je to rana velka ako svet sam.. ako vesmir..
preto ta teraz rozculuje, ze svet sa nehybe, ze ju jebeme- mam take iste myslienky- ale hlas nebude nikto pocut, lebo sme strasni egoisti.. rozdelenych ala "vsetci su si rovni, ibaze niektori su si rovnejsi" - Orwell
sme obaleni ubohostou, nevieme si vazit to co mame- to smeruje na mojho Ex, hehe ale nieee -plienime, mnozime sa, kradneme..mame vela, stale kradneme, zneuzivame dar prirody- mozog ludsky mozog, brzdime sa vlastnou hlupostou.. hmm mne je ztoho na vracanie..
Mne tiez...a ked sa topis tak ti devedesiat percent ludi nepoda ruku a necha ta skapat...fuuj...opovrhujem ludstvom...neoplati sa polozit zan zivot....
Raz som pocuj v jednom filme ze udstvo je mudre ale clovek je hlupak...nieco na tom bude!!
paradoxx preco myslis ze krestania chcu od...at moslimov? to moslimovia chcu od...at kazdeho kto sa nehlasi k islamu... takze aj ateisti sa k nim rataju
som citaql prave paradoxxov prvy reply....ze ked zomre 1 tak to nikym nepohne atd.....no mas pravdu pozrite sa zomrie jeden clovek za vyssie uvedene idealy tak media z neho spravia sialeneho ENVIRO - aktivistu.....zomrie dajme tomu 10 ludi a spravia z nich clenov makej sekty ktorej vladol sialeny zlocinec co ich zmanipuloval....a keby to spravilo 100 ludi, tak EU posle poradcu nasej vlade a zacalo by sa to vazne riesit.....jednotlivec naozaj dnes vela neznamena.....a to je skoda
svet sa tým určite nezmení, možno len sa bude mať istú dobu o čom písať, ale nijak rázne sa nič nezmení si myslím ..ale tak ma napadá, že keby zomrel jednotlivec, či sa toho na svete až tak veľmi zmení ..hmmm ..počula som, že Hitlerova matka mala ísť na potrat, si myslíím, že keby šla, veľa by sa toho zmenilo, možno by nebola ani svetová vojna, neviem ..iba možnoooooooooooo ..ale si myslíím ..už zas heh ..že sa svet jednotlivcom zmeniť dá, ale musí niečo v tomto svete "znamenať"..a keď by sa obyčajný občan zabil, neviem, asi sa toho moc nepohne .. :/
nijak,iba by si ublizil rodine aj priatelom.taketo riesenie nikam nevedie,toto nezmenis ale mozes pomoct,darovat love niakej nadacii,A ked na to nemas tak len pomoz cistit prostredie alebo nieco podobne...
jaj mišo nechcem ti brať ilúzie... ale... myslím že keby si to spravil v priamom prenose tak by sa o tom možno tak pár mesiacov hovorilo a možno by ťa dali ešte aj do pozicie blázna...
niekde by ti možno nejake dobre duše postavili pomník a svet by išiel ďalej...bohužial..
Myslim ze nedokaze..kazdy je zaujaty sam sebou, kazdy ma svoje problemy a nechce sa zatazovat problemamy inych...Mozno pred tou kamerou to otrasie par ludmi, mozno sa niekto zmeni, ale tak ci tak sa vsetko zasa vrati do starych kolaji..
Ja si myslim ze na zmenu ludi by pomohla nejaka pandemia, ktorej pricinou by bola ludska blbost, zloba a vsetko ostatne..a potom by sa ludia mozno zmenili
Myslím si,že tvoja smrť by asi ničím nepohla...možno keby to bol človek ktorého si všetci vážia...akože nič proti tebe ale chapes ako to myslim...a este je tu taka moznost ze keby zomrel nejaky clovek ktory pacha toto zlo,tak by mozno prisla zmena k lepsiemu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Uz viem co spravim....POJDEM BOSY SEZ CELU AFRIKU..a heslo bude ze ..ZACHRANTE ZEM!!!a ak budem ryskovat smrt pochodom cez afriku aby som ludom ukazal ze treba konat...mozno by to pomohlo!!!!
a to je celý problém človeka ako zvieracieho druhu.Ešte aj pes a macka sa môˇžu mať dadi len moslim a kresťan by sa najredšej odjebali...My ľudia sme veľkí kokoti...
preto ta teraz rozculuje, ze svet sa nehybe, ze ju jebeme- mam take iste myslienky- ale hlas nebude nikto pocut, lebo sme strasni egoisti.. rozdelenych ala "vsetci su si rovni, ibaze niektori su si rovnejsi" - Orwell
sme obaleni ubohostou, nevieme si vazit to co mame- to smeruje na mojho Ex, hehe ale nieee -plienime, mnozime sa, kradneme..mame vela, stale kradneme, zneuzivame dar prirody- mozog ludsky mozog, brzdime sa vlastnou hlupostou.. hmm mne je ztoho na vracanie..
Raz som pocuj v jednom filme ze udstvo je mudre ale clovek je hlupak...nieco na tom bude!!
niekde by ti možno nejake dobre duše postavili pomník a svet by išiel ďalej...bohužial..
Ja si myslim ze na zmenu ludi by pomohla nejaka pandemia, ktorej pricinou by bola ludska blbost, zloba a vsetko ostatne..a potom by sa ludia mozno zmenili