a vcera odo mna furt utekala babkina macka, ani za svet sa nechcela nechat pohladkat a tak nehorazne ma srala ked len zahlidala v trave ale hned jak som ku nej isla tak utiekla ze som na nu zacala stekat nech utece uplne a je pokoj
@adusqabb a odkiaľ máš kuracie a bravčové mäso myslíš že počkali až to umre ? to zabili aby si sa najedla a nehovor že to neješ tak neviem očom sa tu rozpráva a nepoužívaš snáď kozmetiku testovanú na zvieratách alebo lieky??
zvieratá človek využíva od jeho vzniku takže nebudem hladný len preto lebo je to zvieratko zvieratá nám majú služiť a nie my im ...
keďže som budhista, tak nezabijem ani pevúka... len v najnutnejšom prípade, keď chce niekam zaliezť, ale keď je len tak niekde, tak rychle na niečo posunúť a vyhodiť von...
@ahnk myslím, že táto anketa sa týka skôr ublíženia "pre zábavu", "z dlhej chvíle", "z chorého potešenia, keď vidím zviera trpieť" alebo niečo také, nie kvôli nejakým tým potrebám ľudstva...
(A likvidovanie rojacich sa mravcov zo základov babkinho domu vodou z rýchlovarnej kanvice? (Inak proti mravcom nič, ale hádam nenecháme rozožrať tam tú omietku či čo to je mravcami )
Dokazem ublizit cloveku ktory ublizuje zvieratu.Minule som videl video kde cinania zabijali psov a macky na kozusinu,vtedy som mal chut vyvrazdit vsetkych "ryžožrútov"
Zvieraťu by som bezdôvodne nikdy neublížil.....ale taký pavuk....fuj do nich len jebnuť s kanadami a je vybavene....pavuk nemá čo v bite robiť, rovnako ani iný hmyz pokurvený, ktorý s radosťou pomliaždim s kanadami a potom povysávam do toho pokurveného vysávača.....ale inak milujem zvieratka, mam dokonca papagája a ma sa u nas perfektne... takže pohoda, zvieratka ľúbim vas, hmyz - v mojom bite neľúbim
jezisi chodte uz niekam s touto trapnou temou. tak ako medved zere tulene tak ludia ako vrchol retazca zabijaju, jedia a trapia zvierata pre svoj vlastny uzitok. keby sme to nerobili tak by sme tu ani neboli. vsetci sa tu z toho pre mna za mna aj poserte. bodka koniec.
Keby to zviera bolo nebezpecne alebo sa snazilo niekoho napadnut, tak by som nevahal a dal ho utratit... nebudem predsa uprednostnovat zivot zvierata pred zivotom cloveka
kde je Boh ked sa nieco taketo deje? celi cas som si davala tu otazku...nechapem! stoji na takymi kktmi ktory to sttastie ani nepotrebuju!! nepozre sa na tych co trpia ale na tych co im chyba cent to milinov!! ..Tie zvierata tu boli prve a zasluzia si aby sme ich chranili!! oni to tu vsetko stvroili. A mi za to aby sme im dakovali pomahly chranili ich tyrame?? je to nusne a zle!!! mozo ze boh fakt neni! on je...
@bluepanter dúfam, že sa ťa to nedotklo a ja nič, ja budem s radosťou kľudne hneď pod vrcholom - teda pod tebou ty budeš panovať a riadiť ríšu a ja si užívať privilégiá môže byť?
@greenlime nechápeš ... ... ja zvieratá nemlátim... ja sa len bránim, keď zviera zaútočí na človeka, pohladkáš ho a pochváliš? Môj pes na mňa kedykoľvek vyskočí, lebo chce mi ukázať že on je pánom, a ja ho mám nechať tak, že dobre si pánom lebo si zviera? Roztrhal mi nejedne nohavice, ta ho kopnem a pošlem ho do búde... a mesiac ma počúva, kym zase nezabudne (lebo veľmi málo som s ním), kto sa menej bojí. Vyskakuje na mojich spolužiakov (kvôli ich nevedomosti správania sa ku psom) a ako inak psovi ukážeš, že si pán kým mu neukážeš, že si dominantnejší? Ani nežartuj, prosím ťa... mlátim len tie zvieratá, ktoré mlátia mňa... však chudak zviera, veď tiež je to len človek? bože
@filipkoo chápem to, že ho potrestám keď niekoho napadne, keď mi niečo roztrhá a pod. Ale nepomôže keď ho strieskaš. Akurát sa ťa bude báť...Dominancia sa dá ukázať aj inak a na psa treba ísť výcvikom a nie bitkou. Veď aj môj pes občas dostane, ale primerane...A ty si to napísal tak akoby nad psom trebalo stáť a trepať ho remeňom. Tak sorry ak som ťa zle pochopila a urazila...
@greenlime nie som s ním tak často, aby som mu to stihol ukázať inak, on si po mesiaci povie, že keď chodím len okolo neho tak mu nič nemôžem rozkázať... tak si raz na mňa skočí a musím ho potrestať, na nič iné čas nemám .. samozrejme že ho nekopem, vždy to urobím tak, aby som mu ukázal že sa nebojím ... a mesiac je pokoj... "biť stále" bolo len zámeno miesto "drezúrovať ho stále", odpusť za nepresné vyjadrenie sa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
a vcera odo mna furt utekala babkina macka, ani za svet sa nechcela nechat pohladkat a tak nehorazne ma srala ked len zahlidala v trave ale hned jak som ku nej isla tak utiekla ze som na nu zacala stekat nech utece uplne a je pokoj
(viem realisticky napodobnit psa
sranda musi byt
chuda macka
(Pavúka hej.)
nepochopim ludi ako si ty tyram shit
zvieratá človek využíva od jeho vzniku takže nebudem hladný len preto lebo je to zvieratko zvieratá nám majú služiť a nie my im ...
(A likvidovanie rojacich sa mravcov zo základov babkinho domu vodou z rýchlovarnej kanvice? (Inak proti mravcom nič, ale hádam nenecháme rozožrať tam tú omietku či čo to je mravcami )
Mucha.
Komár.
Pavúk.
Kliešť.
Mola.
A podobne
kde je Boh ked sa nieco taketo deje? celi cas som si davala tu otazku...nechapem! stoji na takymi kktmi ktory to sttastie ani nepotrebuju!! nepozre sa na tych co trpia ale na tych co im chyba cent to milinov!! ..Tie zvierata tu boli prve a zasluzia si aby sme ich chranili!! oni to tu vsetko stvroili. A mi za to aby sme im dakovali pomahly chranili ich tyrame?? je to nusne a zle!!! mozo ze boh fakt neni! on je...
co sa tyka maciek, psov a konov to mi nevadi
chcel som napísať niečo neslušné, ale rozmyslel som si to
môžeš panovať aj ty, ak chceš
no chcela som sa spýtať, že čo ale... Chuan!
ó ďakujem Vaša veľkodušnosť, myslela som si, že mi to nedovolíte ale neviem, či je to dobrý nápad
lieky nepouzivam kym nemusim a malujem sa priznavam ale len lkozmetikou vihradne testovatou dermatologicky takze opakujem shit