mám asi dve také hlavné rozčítané + potom niekoľko ďalších, ku ktorým sa dostanem neviem kedy a budem musieť začať od začiatku, lebo si už nepamätám, čo som čítala a takú Babičku mám rozčítanú už od štvrtej triedy ZŠ a pochybujem, že ju niekedy dočítam
stáva sa mi to, ale snažím sa tomu vyhnúť. väčšinou sa to stane, keď sa mi do rúk dostane príliš veľa kníh s témami, ktoré ma fascinujú, a potom neviem ktorú dočítať skôr...
no snažím sa vždy len jednu, ale niekedy sa mi stane, že mám aj viac..
ako napríklad teraz, minulú stredu som išla z privátu domov, ale mala som už plnú tašku, tak som si rozčítanú knihu nechala na priváte.. doma som nemala čo robiť, tak som si začala čítať druhú knihu, ktorá sa mi ale zase nezmestila do tašky, tak som si ju nechala doma a išla na privát bez nej.. potom som si cez víkend začala čítať knihu poviedok, z kt. budem robiť bakalárku, ale tak to budem postupne jednu poviedku denne čítať.. a tiež som začala čítať Pýchu a predsudok, lebo utorok máme anglickú literatúru a máme to prečítať.. čiže momentálne mám rozčítané 4 knihy, ale je to fakt výnimočná situácia
@james98 presne. aj teraz mám rozčítanú jednu kriminálku, ktorú som dokonca požičala takže ju ani nemám ako dočítať rozčítanú mám od leta Babičku... a ešte asi ďalšie 3 knihy, na ktoré absolútne nemám čas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ked ma bavi, precitam hned, ked ma nebavi, neprecitam nikdy
ako napríklad teraz, minulú stredu som išla z privátu domov, ale mala som už plnú tašku, tak som si rozčítanú knihu nechala na priváte.. doma som nemala čo robiť, tak som si začala čítať druhú knihu, ktorá sa mi ale zase nezmestila do tašky, tak som si ju nechala doma a išla na privát bez nej.. potom som si cez víkend začala čítať knihu poviedok, z kt. budem robiť bakalárku, ale tak to budem postupne jednu poviedku denne čítať.. a tiež som začala čítať Pýchu a predsudok, lebo utorok máme anglickú literatúru a máme to prečítať.. čiže momentálne mám rozčítané 4 knihy, ale je to fakt výnimočná situácia