Dokážete si oblízať lakeť, dať nohu za hlavu, alebo škúliť len jedným okom? Ste schopní vypiť pohár oleja, alebo vyfúknuť džús nosom? Máte aj iné telesné abnormality? Poznáte ich lekárske pomenovanie?
viem skulit ocami, hybat usami, ohnut palec do asi 90 stupnoveho uhla, grgat naschval aj mena hocico viem ohnut iba posledny clanok ukazovaka a neskutocne nasierat ludi ked chcem
viem dat nohu za hlavu, skulit, vykrutit lavu ruku do divnej polohy ( neviem, ako to pomenovat... iba ludia ktori vzdy vidia tu ruku pozeraju na mna ako na psychopata )..a to je asi vsetko
Viem si obliznúť lakeť, dat nohu za hlavu, obliznut si nos, skulit, prekrucat oci (pouzivam ked ma mama hresi) a viem taq wrieskat ako nikto ked zvresknem nieco v meste kazdy sa obrati ze koho to zabijaju a to len karolinka zbadala mrtveho ftaka sorry mozno som namyslena...jaaaaj a so este najvacsi vytrznik gangsta a debil v nitre a som najtrapnejsia na swete
Spolužiak si dá ruky za chrbát a najako totálne haluzne si ich prevlečie dopredu aj keď si ich nepustí : ) Dosť sranda... Ja sa za chrbtom ledva ledva dotýkam prstom prsta, on sa v pohode lakťa
ohnúť posledný článok,
kmitať nozrami,
aaa nie tak celkom, že to dokážem ja, ale dokážu to so mnou... jednou rukou obchytiť mi obe zápästia
a myslím, že by som dala aj nohu za hlavu a asi aj päsť do úst, ale von už nie a nohu preč už tiež možno nie preto sa to bojím skúšať naplno : )
dokážem hýbať ušami, kmitat zrenicami, hýbat nosnými dierkami, vsetky prsty ohnut len vo vrchnom clánku, palce ohnut o 90° do duhej strany, vydavat zvuky ustami(bez hlasiviek).
Jedine co by som chcel vediet a neviem to, je ohnut jazyk a spravit z neho taky tunel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ani ja
ohnúť posledný článok,
kmitať nozrami,
aaa nie tak celkom, že to dokážem ja, ale dokážu to so mnou... jednou rukou obchytiť mi obe zápästia
a myslím, že by som dala aj nohu za hlavu a asi aj päsť do úst, ale von už nie a nohu preč už tiež možno nie preto sa to bojím skúšať naplno : )
alebo o:
??
Jedine co by som chcel vediet a neviem to, je ohnut jazyk a spravit z neho taky tunel