iba ak sa ma sám spýta.. ľúbiš ma? lebo ja teba áno.. tak vtedy poviem.. niekedy áno... ale potom sa snažím nejak zabrániť bližšiemu kontaktu, lebo nechcem tú osobu klamať.. ale úprimne ľúbim ťa som povedala ešte len dvom ľuďom, milujem ťa jednému .. neúprimne myslím, že tiež dvom .. ale je mi to také blbé , keď sa ma nato spýtajú.. veď keď budem chcieť, tak poviem, nie?
@pavlinkaa proste...viem, ako to myslis, ale nedokazem sa povzniest cez tu formulaciu, ktora sa mi zda nevhodna. Dokaze to kazdy (aj ked neprizna to kazdy), ved proste vyslovit nejake slova, to dokaze, pokial vie rozpravat. A taketo nieco nie je podla mna o "dokazani", ale "chceni". Nie, nikdy by som to nevravel nikomu, u koho by to nebola pravda...a nechapem, preco by som mal. Resp. diferencujem medzi tym, ze sa to povie zo srandy a ze sa to mysli vazne..
poviem to takto... pekných pár mesiacov som hovorila do očí, že ho ľúbim jednému človeku, ale v podstate som strašne klamala, len vtedy som si myslela, že je to pravda
Nie. Jednoducho mi to nejde cez hubu povedat nieco take osobe ku ktorej to naozaj necitim. Este som schopna povedat Aj ja teba, ale urcite nie Lubim ta/Milujem ta.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a nestalo sa mi že som to povedala s tým že som klamala
Ja som to za celý život povedal len @kachie
aj tých, na ktorých mi záleží
aj v závažných veciach
kedysi som nemala problém, klamať v ničom, ani v tomto, ale už nie.nechcem