nedokazal, NIKDY by som osobu ktoru lubim nepodviedol. Ani v opitosti. Ja som ten debilny monogamista, co by mal najradsej v zivote len jednu zenu...
takze NIKDY NIKDY NIKDY NIKDY NIKDY...
a ak nahodou, co by sa urcite nestalo, tak by ma to mrzelo poriadne, co ma vlastne aj mrzi ze som sa vyspal s mojou ex, ktorej teraz neviem ani prist na meno... je mi to take blbe.
Z tej predstavy mi je zle...nie nedokázal...a ani opitý...ja neviem či som iný ako ostatný alebo som nikdy nebol úplne na sracky ale vždy som dokázal kontrolovať isté veci čo som robil...takže niekedy mi prišli reči tipu:bol som opitý-nevedel som čo robím...ako trápne výhovorky...
No..myslim, ze by som to dokazala...teda, nikdy som nic take este nespravila, ale myslim, ze ano...dokazala by som to...ale ten vzta by som urcite nenechala dalej plynut..pretoze, ak by som podviedla, tak asi nieco nebolo v tom vztahu v poriadku...
A ano, bola som podvedena a urcite to neviem od neho, ale od druhych...je pravda, ze sa potom priznal, ale az potom, co vedel, ze ja viem..a nebolo to ani zdaleka jeden, ani dva a ani tri razy...
Ja by som asi mohla pisat romany o podvadzani a pocitoch partnerky, ked je podvedena...
Bola som podvedena 3 krat... preto som od vtedy stratila doveru v partneroch...
A ci by som bola schopna podviest v podnapilosti? Nie, je to proti mojim zasadam... Mozno preto, že nepijem a mozno preto, že by som to nikomu nespravila.
Zaleží na tom, koho... Osobu, ktorú milujem, by som nikdy nepodviedla... Ak by som nemilovala, tak by mi to nerobilo problém... Ale zas otázka znie... načo s niekým byť, ak nemilujem dostatočne a iba by som ho podvádzala?
Určite by som svojho priateľa nikdy nepodviedla, veď som s ním preto, lebo mi je s ním dobre a hlavne ho ľúbim, a nechcem o neho prísť, tak prečo by som si to mala kaziť takýmito kravinami? Síce hovorí sa nikdy nehovor nikdy, ale toto nikdy je u mňa na 100% isté. Tiež nepochopím baby ktoré dokážu podviesť chalana, a pritom sa tváriť, že sa nič nestalo.. a samozrejme aj naopak, keď chalani nevedia čo so sebou
ono sa to podla mna nedaa takto povedat.. ci dokazal abo nije.. skor ci chel abo nije.. ako povedala miluskaaa, kazdemu sa to moze stat.. ja by som tiez nikdy nechcela nikoho podviest.. ale ruku za to do ohna nedam.. ci sa niekedy nieco take nestane.. ale mrzelo by ma to velmi...
Fakt je, že som ešte prakticky nemala príležitosť, čiže odpoved znie ASI nie... myslím, že by som to nedokázala. Ale to vravia aj tí, čo podvedú, predtým. Závisí od situácie... naozaj neviem, na to sa ťažko len tak odpovie.
no tak ako bolo spomenute "nikdy nehovor nikdy" zivot je svina a tazko povedat co sa stane v danej situacii ...vsetko zalezi aj od citoveho rozpolozenia ... a neda sa povedat ze vzdy aj od mnozstva alkoholu v krvi ... niekto skor podvedie triezvy ako opity...ale zvycajne to potom olutuje a strasne sa tym zoziera
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Keby bol ten vztah nastrbeny a ja opity, tak neviem ako by to skoncilo. Kazdopadne triezy by som priatelku nepodviedol.
takze NIKDY NIKDY NIKDY NIKDY NIKDY...
a ak nahodou, co by sa urcite nestalo, tak by ma to mrzelo poriadne, co ma vlastne aj mrzi ze som sa vyspal s mojou ex, ktorej teraz neviem ani prist na meno... je mi to take blbe.
ale zase ja som egocentricky kokot ktory nedokaze nikoho mYlovat okrem seba...
A ano, bola som podvedena a urcite to neviem od neho, ale od druhych...je pravda, ze sa potom priznal, ale az potom, co vedel, ze ja viem..a nebolo to ani zdaleka jeden, ani dva a ani tri razy...
Bola som podvedena 3 krat... preto som od vtedy stratila doveru v partneroch...
A ci by som bola schopna podviest v podnapilosti? Nie, je to proti mojim zasadam... Mozno preto, že nepijem a mozno preto, že by som to nikomu nespravila.
A predsa sa stalo. A pritom som svojho priatela milovala...
Ale čo je nevera...môže to byť myšlienka, bozk, dotyk...je to chtíč po zakazanom ovocí...
Človek pochopí vela až keď skusi na vlastnej koži. Pri nevere možno zohrava veľku rolu pocit...
Veď keď ľúbim, tak ľúbim, a nepodvádzam, no nie?
uz spolu niesme