@Malapohroma Jeeej zo zalozenie tejto anketu a z tvojho prispevku o konci sveta,ze pre teba je teraz...som dospel k nazoru, ze si o niekoho urcite prisla...tak ja ti len chcem povedat, ze ti drzim palce, nech sa z toho dostanes ja viem, ze je to mozno klise, ale "co boli, to preboli" je to tak, chce to cas
teraz budem za bezcitnu strigu,ale pochopila som, ze toto nemozem robit,lebo vacsinou od vas odchadzaju ludia,ktorych mate najradsej a potom to strasne boli,cize snazim sa krotit
Raz v živote som chcela zomrieť, keď mi zomrel otec. Ale som sa pozrela na mamu a uvedomila som si, že by to asi nebol najlepší nápad. odvtedy si vážim život ako nič na svete! takže nie nedokázala by som zomrieť.
Keby mi umrel niekto, za koho by som položila svoj život, určite by som sa nezabila...Pretože si enmyslím, že ten človek čo umrel by chcel aby som kvôli nemu umrela.
nikdy som si to nemyslela, že budem takého niečoho schopná, ale dnes som zistila, že som sa na jedného takého človeka naviazala, a to len preto, lebo som ho dnes už takmer zas stratila....
Prišla som o jedného z najdôležitejších ľudí vo svojom živote, ale to neznamená, že sa teraz pre to zabijem, preboha. A neznamená to, že by som ho ľúbila menej,
Raz asi pred 4 rokmi sa to stalo odvtedy som si dal pravidlo, ze nikdy viac a dlho sa ho uz drzim a odvtedy som nikdy nikoho tak silno nelubil a vzdy si na to davam pozor nakolko na ozajstny vztah mam este zopar rokov cas
Na psychologii sme mali napisat najsmutnejsie slovo, ktore nas napadalo...a ja som napisal prave slovo : strata ... zahrna mnoho smutnych veci od rozchodov po smrt
luto by mi to neskutocne bolo..mozno by som mala chut sa zabit..ale nikdy by som to nespravila,lebo by mi hlavne bolo luto ludi,ktori by neskor smutili,kedze to je strasne tazke zmierit sa so smrtou blizkeho a nechcem,aby to kvoli mne zazivali..
Ja som to už vyskúšala.....prejedla som sa liekmi a teraz lieky nemôžem ani vidieť je mi z nich na vracanie....dala som si do seba vytamíny a nejaké lieky na odčervovanie zvierat....a ešte hocičo iné a to len kvôli tomu človeku,ktorého ešte stále veľmi ľúbim
Ludia kvoli inemu cloveku sa to neoplati Na svete je dalsich 6.5 miliadry ludi (pomaly uz 7miliard), takze namiesto depkarcenia po rozchode hladajte dalsieho
a co sa mam potom zabit, ked napr ten vztah skonci? musi byt nieco potom. vziat si zivot je strasne zbabele. to budem skor bojovat o to aby bol ako predtym. s tou osobou..lenze ju proste vynecham, najdem si niekoho ineho alebo tak.. proste si neviem predstavit ze by som sa zabila kvoli niekomu kto mi ublizil. to uz mu radsej ukazem ze som silna a idem dalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
126 komentov
Hej..
To tak ťažko nejde von
Aj keď momentálne myslím na moju armádu mačiek