@mygate totalne ma dokazu potesit a ukludnit rihannine songy, salka caju, sneh tiez moze byt (ale naozaj zima a naozaj vela snehu ) ale aj tak je toho malo oproti taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakej kope debility ludskeho plemena ..... ktora ma praveze naopak dokaze dostat do sakra zlej nalady
Kto sa nevie tešiť z maličkostí nevie sa ani z "velkých " vecí. Otázne je čo je velké..pre niekoho je to zdravie,šťastie..pre iného materiálne veci.
Mňa stále tešia "malé veci"..ako slnko,letný vetrík,sneh,keď sa niekto "odusmeje" (usmeje po mojom úsmeve), jemná oddychová hudba,hudba celkovo teda..keď som s ludmi,ktorých lúbim...ja neviem je toho velmi vela.
To je poväčšine dosť veľké percento z mojej radosti
A áno vločky to teda sú, potom je to sneh, keď napadá.
A aj ten úsmev neznámych, keď mi pristane lienka niekde na ruke vlasoch, na tričku z kvetov mám radosť veľkú, nie však do daru, iba tak obdivovať. Keď vidím motýle, to milujem keď preletí nejaký okolo, ľúbim ťa, mám ťa rád to je krásne tiež. A kopec ďalších vecí.
momentálne mám náladu na bode mrazu a je mi skôr do revu a vtedy vyhľadávam "maličkosti "ešte viac ...v tomto čase je to sneh poletujúci za oknom a nánosy beloby, ktoré už dopadli, držiac sa na zemi, pearl jam ,striedajúci sa so zvukom klavíra v ušiach a obľúbená kniha a keby som bola doma boli to sviečky svietiace zo stromu ...teší ma mať dostatok času, teší ma vydať sa cestou na moje obľúbené miesto, teší ma , keď sa niekto na mňa na ulici usmeje len tak alebo keď ide okolo mňa a usmieva sa sám pre seba , teší ma lúka plná poľných kvetov, teší ma vôňa medu ,
teší ma keď ráno vstanem a nemám bolesti, tešia ma srnky za oknom vlaku,medailónik čo nosím na krku a obľúbený obraz, teší ma šálka obľúbeného čaju a sponka vo vlasoch,teší ma keď očakávam,že niečo dopadne zle a nakoniec je to inak, a veľmi ma poteší,keď zajtra pôjdem sama mestom na polnočnú a znovu budem počuť ten ohromujúci zvuk organu, ktorý je len raz do roka a spravím si tak moje súkromné Vianoce, fuu je toho veľa a už sa mi zdá,že to vôbec nie sú maličkosti..
A nie je to tak ? Nemám v úmysle súdiť,ale..a ak by si sa nad tým zamyslel..je to tak.
Človek,ktorý nie je k iným vlúdny,ktorý si nedokáže vážiť "malé veci".. zaslúži si niečo "velké " ? Teraz napríklad po materiálnej stránke. A može byť človek skutočne šťastný s niečím velkým,keď nevie oceniť ani to malé ? ..
Plus toho "velkého šťastia" v živote nie je vela. Treba si spraviť radosť každý deň,nikdy nevieme kolko tu budeme a hnať sa krvopotne za niečím,čakať,že raz niečo velké príde.. my si tie "malé" šťastné okamihy musíme urobiť / vážiť si.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
je to vlstne jedine z coho sa tesit mozem..
ked su na mna ludia mili
ked pocujem pochvalu alebo uznanie
ked mi priatel povie ze ma lubi
ked prezijem s niekym pekny den
uz to znova viem
je napriklad strasne super ked idem po ulici a s niekym sa na seba usmejeme alebo ked riadne skvelo svieti slnc
Ked ma clovek dost penazi, kupi si co chce a kedy chce.
Prave taketo "obycajne" veci ho potesia o to viac...
Za taketo zalezitosti kedykolvek nezaplatite kreditkou na nete v tu sekundu, ako si pomyslite a nikto vam ich nedoruci az do domu...
-keď dostanem na narodeniny Iphone
-keď nájdem na ulici 50 eur
-keď si kúpim nejakú cennú vec
-keď niečo vyhrám ako prvý
-keď ideme na dovolenku
-keď ideme na dovolenku novým autom
a táááááááááák
Mňa stále tešia "malé veci"..ako slnko,letný vetrík,sneh,keď sa niekto "odusmeje" (usmeje po mojom úsmeve), jemná oddychová hudba,hudba celkovo teda..keď som s ludmi,ktorých lúbim...ja neviem je toho velmi vela.
teší ma, keď niekde spravím prvé stopy do snehu
keď vidím rodiča, ktorý sa blázni s dieťaťom
alebo keď zapadá slnko a je všade tak žlto-oranžovo
keď mi dá niekto prednosť, aj keď nemusí
všeličo.
A áno vločky to teda sú, potom je to sneh, keď napadá.
A aj ten úsmev neznámych, keď mi pristane lienka niekde na ruke vlasoch, na tričku z kvetov mám radosť veľkú, nie však do daru, iba tak obdivovať. Keď vidím motýle, to milujem keď preletí nejaký okolo, ľúbim ťa, mám ťa rád to je krásne tiež. A kopec ďalších vecí.
teší ma keď ráno vstanem a nemám bolesti, tešia ma srnky za oknom vlaku,medailónik čo nosím na krku a obľúbený obraz, teší ma šálka obľúbeného čaju a sponka vo vlasoch,teší ma keď očakávam,že niečo dopadne zle a nakoniec je to inak, a veľmi ma poteší,keď zajtra pôjdem sama mestom na polnočnú a znovu budem počuť ten ohromujúci zvuk organu, ktorý je len raz do roka a spravím si tak moje súkromné Vianoce, fuu je toho veľa a už sa mi zdá,že to vôbec nie sú maličkosti..
A nie je to tak ? Nemám v úmysle súdiť,ale..a ak by si sa nad tým zamyslel..je to tak.
Človek,ktorý nie je k iným vlúdny,ktorý si nedokáže vážiť "malé veci".. zaslúži si niečo "velké " ? Teraz napríklad po materiálnej stránke. A može byť človek skutočne šťastný s niečím velkým,keď nevie oceniť ani to malé ? ..
Maličkosti robia velké veci..
inak u mna je to:
- radost psika ked ma vidi (na nezaplatenie)
- pozorovanie dazda (burky) vecer pod dekou (hoc na balkone) s kakavkom v ruke
- ranna kava od mamky
- neplanovane stretnutia (napr s priatelom, ked ma pride pockat atd. )
- pritulenie, objatie
neviem, je toho vela a praveze len malickosti mi robia radost
A a a a a a keď je ku mne niekto úprimný.
Btw, YES, I WILL