Dokážete sedieť vzpriamene, bez prepletených/vyložených nôh?
Ahojte,
keď ste za počítačom a či už len tak surfujete po nete alebo pracujete na niečom alebo sa učíte. Dokážete sedieť vzpriamene (rovno), bez vyložených nôh alebo inak prepletených celé hodiny (proste len nohy na zemi a vy sedíte vzpriamene)? Alebo mát
Ne lebo po dlhom sedení v jednej polohe mi to už príde nejak nepríjemné a proste sa musím buď ísť prejsť po byte aspoň alebo zmeniť polohu a sadnúť si nejak inak...
už hej, ale doma nie, pretože mi operadlá zabraňujú posunúť sa bližšie k stolu a tak mám nízko stoličku - v tejto výške je sed vzpriamene veľmi nepríjemná poloha (časom)
večne mám prekrížené nohy, alebo nohu pod zadkom alebo obidve, alebo kolená až skoro za krkom aj v škole mám už taký zvyk vykladať si všelikde po stoličkách nohy alebo sedieť bokom
tak mi to nejak ide
ja tak nedokazem sediet ani 5 minut, ja musim mat furt bud jednu nohu nejak prelozenu alebo niekde vylozenu, abo ked uz som schopna sedet s nohami na zemi tak to tak ze som tak uplne posunuta a skoro uz na tej stolicke/kresle/sedacke lezim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
neystreta som len keď sa nekontrolujem keď mam dosekaný chrbát
ak som za stolom, ofc, niekde na gauči mám koleno pod uchom a vznášam sa.
k otázke - nie, permanentne si niekde vy/prekladám nohy jedine keď rysujem, tak sedím pekne
tak mi to nejak ide
ale dokážem aj rovno sedieť.
ak mám úzku krátku sukňu, ktorá mi nedovoľuje robiť tieto moje ľúbosti.