my máme silky teriérku, a keď spí, tak jedine pri nohách schúlená do klbka, takže žiadny problém s ňou nemám. akurát raz v noci som sa zobudila na to, ako mi oblizuje pod pazuchou, a to mi teda dvakrát príjemné nebolo
ja si už neviem predstaviť spať bez toho, aby vedľa mňa ležal pes ale ona je celkom "vychovaná", leží mi pri nohách a je taká mini, tak ak si neľahne istým veľmi špecifickým spôsobom, kedy ma odstaví od akéhokoľvek možného pohybu, tak to zvládame
doma spim vzdy so psom v posteli a drzim ho ako plysove zvieratko, lepsie sa tak zaspava. zvykol si davat hlavu na vankus alebo na moju ruku a hoci je to krpec, dost sa roztahuje a vytlaca. je to naozaj postelovy pes, jeho dennym programom je presuvat sa z jednej do druhej.
ale je to vhodná príležitosť na spomienku na drozda.
jeden človek mne blízky raz v spánku priľahol drozdie mláďa, ktorého dva týždne predtým ratoval na ceste pred istou smrťou. netuším síce, čo ho primälo si brať k sebe do postele takú bytosť, ale aj tak, vhodná príležitosť.
nie, nedokážem si predstaviť ani to, že by bol dhšie vnútri ako je treba. Môj názor je, že pes patrí vonku, máme obrovskú záhradu a samozrejme, že cez zimu má svoje miestočko vnútri v teple ale spať vedľa neho by som nemohla.
Milujem, keď spí so mnou a ohrieva ma. Jediná nevýhoda je, že poväčšine sa zobudím bez paplóna a nedokážem ho vyslobodiť z jej pazúrov. Je to síce pätmesačné šteňa, ale má už 22kíl
celkom sa nechápem, ale dokážem aj keď v poslednom čase začal byť nejaký akčný, musím sa vždy celý zahrabať pod perinu, aby ma neoblizoval/neskákal na mňa, tak si ľahne väčšinou medzi moje nohy a tam spí...a keď sa náhodou otočím chrbtom k nemu, tak si ľahne vedľa mňa a úplne sa na mňa nacapí...to úplne nepríjemné nie je, je mi aspoň teplo
každopádne, dosť ma otravuje fakt, že napriek tomu, že je to nie práve najväčší maltézsky psík, zaberá väčšinu postele
Nemám s tým problém, som zvyknutá....aj keď niekedy, keď sa v noci zobudím a naša ovčiačka ma hypnotizuje, zľaknem sa, ale ona hypnotizuje keď nemajú vodu v miske...takže sa zdvihnem polomŕtva a idem im dať vodu
Priamo spať (keď mi vlezie do postele) - nemám s tým problém, že je pes pri mne. Ale u nás majú zakázané ležať v posteli. Majú svoje vankúšiky alebo deky, kde môžu ležať.
A poviem vám, že keď bývali ešte u svokrovcov (keď sme s drahým spolu nebývali) tak sa stále hrabali do postele. Ale odkedy bývajú u nás, tak sa do postele nehrabú, lebo majú svoje mäkké miestečka.
Ovčiačka sa bojí búrok, tak vtedy sa do postele trepala, ale ináč nie. Oni len chcú mať svoj mäkký kúsok niečoho Svokrovi pre ne nemali nič, a všade mali parkety a kachličky, tak sa im nečudujem, že sa hrabali na niečo mäkké...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a najnepríjemnejšie je keď začne chrápať a nie a nie ho zobudiť
never, ever more.
môj plyšáčik
a vôbec, načo?
ale je to vhodná príležitosť na spomienku na drozda.
jeden človek mne blízky raz v spánku priľahol drozdie mláďa, ktorého dva týždne predtým ratoval na ceste pred istou smrťou. netuším síce, čo ho primälo si brať k sebe do postele takú bytosť, ale aj tak, vhodná príležitosť.
a somnou spal pes 13 rokov a uz spinka pod zemou
každopádne, dosť ma otravuje fakt, že napriek tomu, že je to nie práve najväčší maltézsky psík, zaberá väčšinu postele
wrrr
Len ten pes by so mnou nevydržal dlho.
Priamo spať (keď mi vlezie do postele) - nemám s tým problém, že je pes pri mne. Ale u nás majú zakázané ležať v posteli. Majú svoje vankúšiky alebo deky, kde môžu ležať.
A poviem vám, že keď bývali ešte u svokrovcov (keď sme s drahým spolu nebývali) tak sa stále hrabali do postele. Ale odkedy bývajú u nás, tak sa do postele nehrabú, lebo majú svoje mäkké miestečka.
Ovčiačka sa bojí búrok, tak vtedy sa do postele trepala, ale ináč nie. Oni len chcú mať svoj mäkký kúsok niečoho Svokrovi pre ne nemali nič, a všade mali parkety a kachličky, tak sa im nečudujem, že sa hrabali na niečo mäkké...