prečo ?všetci hovoríte ,že Justin je GAY za tho že m nadherny hlas a super vzhlad? omyl chodí zo Selenou tak a tho je ta prava neni GAY lebo by sa s nou nevyberal na obedy večere a hlavne pred kamery!!!!
Bože môj, dievča zobuď sa, aj keby bol gay, tak mi to je to totálne hlboko.... a tebe radím na neho čo najskôr na neho a jeho "úžasný" hlas zabudnúť.... čo tým dokážeš, že nás tu chceš presvedčiť, že nie je gay?? akurát sa tak strápňuješ...
nemali by ste zaujem pridavat clanky,obrazky,hocico podla toho ako sa vam bude chciet na stranke www.justin-bieber.sk ? ak hej prosim kontaktujte na dook1212@gmail.com diki
vy mu len zavidite a sami ste lesby a gayovia tak sklapnite keby neni pekny a nespiev najlepsie ako som pocula tak nie je nikto ale je tiez clovek tak uz sklapnite vy tiez nieste dokonali to nie je nikto ale zato vas nikto neodcudzuje ale toto z vas asi nikto nepochopi lebo ste len zavistlivi chudaci ktory nemaju co robit len sa vysmievat druhym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
No, sny sú pekná vec.
Už len odstreliť Selenu a Justinko bude tvoj.
LOL
je to prototyp gaya
One proste gay je
gay si akurat ty ako ty vazne niesi normalny kto hovory ze justin je gay ma IQ - 10 000 000 000