Do 17tich, keď som bývala s rodičmi, mohla som byť vonku do 20:00 Keď som sa odsťahovala k babke, tak "až" do 23:00... Teraz bývam zas u rodičov, ale našťastie kedy prídem domov sa už nepokúšajú riešiť
takto... keď nie som doma, tak ma pochopiteĺne nik nekontroluje, ak som doma, tak je nejaká bežne tolerovaná hranica, dokedy sa očakáva, že prídem, ale ak doperdu upozorním, tak sa v pohode posúva, vlastne u mňa je to skôr o tom, aby vedeli, že som v poriadku a nič sa mi nestalo
Akurát vždy oznámim, či prídem v noci t.j. budem spať doma, alebo až ráno (na druhý deň).. aby keď manka ráno vstáva do práce a nahliadne mi do izby vedela, či má volať políciu, alebo nie
ja vždy poviem, prídem dnes možno zajtra ešte neviem, koho stretnem ako skončím...ale už neriešim dlhšiu dobu,či môžem ísť dade a do koľkej...poviem idem prídem... ale samozrejme neoddídem z domu dokým nemám urobené všetky povinnosti...a keď viem, že mám variť nedeľňajší obed, tak prídem domov tak, aby som to zvládla
Do kedy uznám za vhodné. Pokiaľ je týždeň a na druhý deň ma čaká školský deň, myslím na to, aby som sa aspoň trochu dobre vyspala. Pokiaľ je víkend, tak vopred doma oznámim, že prídem neskôr.
Keď idem na diskotéku tak mi síce nehovoria kedy mám prísť, ale do 4 sa vždy vrátim.. Ale keby idem len niekde von s kamarátmi tak myslím že do 23:00 by som musela prísť domov, ak nie aj skôr..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
minule mi otec picoval ze doma nie som skorej ako sa zotmie a ze ostatne decka byvaju.. (to by som sa ani zo skoly za svetla nedotrepala)
A tak. ,,Kým nemáš 18." Potom to bude: ,,Kým žiješ v mojom byte."
ale okolo 16roku to vyzeralo asi takto Mama idem na disco pridem v nedelu budem spať u kamoša - dobre ale ne pobi sa zas