Idem na PU do Prešova a bolo nutné zaplatiť poplatok 35€ za zápisné a následne odoslať doklad o zaplatení, čo som aj spravila. Ale mám menší problém, pretože na zápis musím predložiť tiež doklad o zaplatení a ja ho nemám, keďže pre seba som si ho nenechal
@onejka Nemajú teraz na mysli ďalšiu sumu? Pretože sa platí poplatok za prijímacie skúšky (odoslanie prihlášky) a zápisné. Keď si platila cez banku, tak tam ti z toho doklad dajú.
@elefantt nie....to je suma za zápisné....ja som si mala nechať ešte doklad pre seba, ale nemám ho proste...ale odosielala som to tam do školy tak by to nemal byť až taký veľký problém či?? A nie neplatila som cez banku ale šekom.
no aj posta si istu dobu necháva potvrdenky o zaplateni, az potom to posiela do Bratislavy, tak ak by si tam skocila, tak podla mna by nebol problem spravit aspon daku kopiu alebo nieco take. V najhorsom pripade ak by to v skole nemali, tak zaplatis na zapise este raz, aspon u nas to prvakom umoznovali. Co ides studovat?
@lenja tak neviem či by to mali ešte na pošte lebo už ubehol asi týždeň odvtedy, ak nie viac. A študovať idem etiku-soc. prácu. Ale asi budem musieť zavolať na to študijné.
@chevro áno už mi to došlo, písala som na študijné oddelenie a odpísali mi, že oni tam budú mať zoznam tých, čo poslali ten ústrižok o zaplatení, takže by nemal byť problém nakoniec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@chevro áno už mi to došlo, písala som na študijné oddelenie a odpísali mi, že oni tam budú mať zoznam tých, čo poslali ten ústrižok o zaplatení, takže by nemal byť problém nakoniec