Ako si predstavujete svoju dokonalú dovolenku? Radšej by ste tam išli s rodinou alebo priateľmi? Lákajú vás viac hory,pláže,mestá alebo radšej by ste trávili leto doma? Pridávajte aj obrázky,kam by ste chceli ísť
do Japonska s kamosmi (ale az o takych rokov aj menej )
chceli by som navstivit : Tokijsku vezu, bambusovy prales,heian svatyna a kiknkakuji chramkyoto),hirosari park,Fushimi Inari Torii ,Torii z Itsukushima svatyne,himeji zamok ,.... ine
a ubytovala by som sa v Hyatt Regency Kyoto Hotel alebo v niakom inom (na to mam este vela casu )
Japonsko -Kyoto,Tokyo,Yokohama (no vlastne skoro vsetky mesta aj dedinky xD )
s kamosmi / sama (na 1x ale asi skor s niekym ,aj ked nepoznam niakeho cloveka v mojom okoli coby chcel ist niak extra do Japonska) potom so sestrou (nakupy )
.....
ale na dovolenku by som tam nedokazala ist , ja by som z tade uz nesla spat na uhm Slovensko .... najhorsia vec nasadnut do lietadla a vidiet ako sa krasne Japonsko vzdaluje
juh talianska - campania, nejaky predrazeny 5 hviezdickovy hotel, cely den by som lezal v posteli alebo pri bazene/na plazi, a isiel by som tam v Lamborghini Gallardo LP 570-4 Superleggera
S najbližšími priateľmi do nejakého veľkomesta. Londýn, Paríž, Amsterdam... ale rada by som videla aj Tokio, Atény, Madrid, San Francisco, Los Angeles, New York,...
nieco pri mori, nocny zivot a taak to je uz jedno ci Chorvatsko alebo Samoa xD ... a s kamaratmi urcite inak by to bolo onicom ... ale vyzera byt nerealna pretoze moji kamosi su stylu ze co mam to miniem takze by mali problem ist do Galanty na pivo a nie este vonkaa zo slovenska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
moja minuloročná dovolenka bola ideálna po každej stránke.
a najlepšie niekde v lese nejaká chalúpka a okolo širokoďaleko nič, nič, nič, nič...
chceli by som navstivit : Tokijsku vezu, bambusovy prales,heian svatyna a kiknkakuji chramkyoto),hirosari park,Fushimi Inari Torii ,Torii z Itsukushima svatyne,himeji zamok ,.... ine
a ubytovala by som sa v Hyatt Regency Kyoto Hotel alebo v niakom inom (na to mam este vela casu )
s kamosmi / sama (na 1x ale asi skor s niekym ,aj ked nepoznam niakeho cloveka v mojom okoli coby chcel ist niak extra do Japonska) potom so sestrou (nakupy )
.....
ale na dovolenku by som tam nedokazala ist , ja by som z tade uz nesla spat na uhm Slovensko .... najhorsia vec nasadnut do lietadla a vidiet ako sa krasne Japonsko vzdaluje
A ozaj! Žiadne priblbé hotelové komplexy, to fakt nemusím.
Takže s kamošmi, vlakom, s batohmi na blint.
V podstate k tej ideálnej čati mi tam chýbajú už len kamoši. Aj keď mám našich rada, priznajme si
To dúfam nebudeš hovoriť aj o 5 rokov