oprava. nie kazdy vikend ale vikendy. z toho co som ale pozeral stream niektorych hracov, vyzera to, ze je tam omnoho viac moznosti a dokonca by som poedal, ze je to jeho prvy, fakt silny konkurent.
a neviem preco to tu pisem, ale nejak som sa rozhovoril
@Petoooooooooooo
mal som takú predstavu, že... matrixový svet, tamten reálny v podzemí a sion, hráči sú kapitáni lodí (čiže tuto, kúpa, výbava, správa, použitie), svet je relatívne veľký open-world kde pomocou týchto lodí cestujú medzi miestami, a po ceste bojujú, proste ako vo filme, tu by bolo zaujímavé to ovládanie lode, bolo by skôr bližšie závodnému simulátoru, ide o to že tie lode nadnášajú elektromagnety a hráč by mal možnosť osobitne ovládať vrchné/spodné/predné/zadné, tým že im prehodí polaritu, alebo zmení intenzitu, a vďaka tomu by sa dali robiť rôzne cool manévre... no, niečo na ten štýl, malo to byť hlavne o tých lodiach, ostatné mechaniky mali byť len taký doplnok.
Veru, AOE by slo.... pre mna by to bola asi nejaka genialna stavacka- strategia. Ale musela by obsahovat aj rebricek hracov- rebricek najlepsich aby som si mohol uzivat pocit ze som lepsi ako...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
tieto dnešné multiplayer hry sa mi už moc nepozdávajú a neviem im prísť na chuť...
ináč v poslednom čase ma ako milovníka futbalu celkom chytila v pohode hra Football Superstars
wildstar vyzera megadobre. robia ju byvali vyvojari wowka, kazdy vikend su beta vikendy, pocas ktorych sa da hrat. a vyzera to uplne perfektne.
a neviem preco to tu pisem, ale nejak som sa rozhovoril
mal som takú predstavu, že... matrixový svet, tamten reálny v podzemí a sion, hráči sú kapitáni lodí (čiže tuto, kúpa, výbava, správa, použitie), svet je relatívne veľký open-world kde pomocou týchto lodí cestujú medzi miestami, a po ceste bojujú, proste ako vo filme, tu by bolo zaujímavé to ovládanie lode, bolo by skôr bližšie závodnému simulátoru, ide o to že tie lode nadnášajú elektromagnety a hráč by mal možnosť osobitne ovládať vrchné/spodné/predné/zadné, tým že im prehodí polaritu, alebo zmení intenzitu, a vďaka tomu by sa dali robiť rôzne cool manévre... no, niečo na ten štýl, malo to byť hlavne o tých lodiach, ostatné mechaniky mali byť len taký doplnok.