Veľmi ma to vystihuje...za peniaze čo mesačne precestujem by som mohla mať toľko vecíí ...ale na starobu nechcem spomínať na to koľko som mala harabúrd ale na to čo som zažila
pravdaže chcem mať aj nejaký ten komfort v podobe vlastného bývania a auto, ale je pre mňa určite dôležitejšie mať zážitky ako majetok... život je len jeden, treba si ho užiť, predsa len majetok si do hrobu nevezmem
Potrebujem prachy, aby som sa zbavila materiálnej závislosti na zákonných zástupcoch; aby som sa nemusela rozhodovať, či si v ten-ktorý deň kúpim jedlo, cigarety alebo časopis, kým som u otca; aby som sa pred nikým nemusela ponižovať; a aby som mohla jebať na každého, na koho sa jebať rozhodnem, a ešte si aj kúpiť jeho starú mať aj s katétrom.
tak pre mňa je dôležité aby som mal aj nejaké tie prachy, nepotrebujem byť nejako mediálne známy ako prominent ale proste mať pocit, že keď sa mi niečo páči tak si to môžem bez obavy na to, koľko to stojí kúpiť.... aj tie zážitky sú veľmi podstatné ale bez peňazí to nejde a aj vedomosti sú pre mňa dosť podstatné....
Nebudem klamať, vlastne chcem mať peniaze na všetko čo si chcem dovoliť... hromadenie zážitkov, cestovanie a podobne je síce pekná vec, po ktorej by kopa z nás túžila ale no money no funny
A za čo mám cestovať keď nebudem mať peniaze? Ale ak si to myslel tak (čo si asi myslel) že buď si peniaze šetríš a kupuješ drahé hovadiny alebo tie peniaze minieš na cestovanie tak je to tak 50:50
prachy nie su priorita ale bez nich sa neda zit a vzdy je lepsie ich mat..chalupka na farme niekde v prirode,bez ludi len zvierata a priroda luka,ovce,kravy sliepky.. elektricka gitara,poriadny pc a kablovka na noc s bluehusterom.. a nejaka ta zienka ak by sa pre mna nasla a neskvor deti a tak..nic viac nepotrebujem
Ja chcem peniaze, bez nich sa neda zit a ani bez nich nechcem zit...ale naco by mi boli peniaze kebyze zijem sam??? chcem aj peniaze aj kamaratov, zazitky, spoznavanie ludi.....
najdôležitejšie je pre mňa byť zdravý..ak ma človek zdravie, ma všetko.......chodte do nemocnice bars ktorej na slovensku.......toľko utrpenia, žiaľu a prosieb na Boha nikde neuvidíte!!!!
načo sú vám peniaze, keď si ich neužijete, bohatým chorým ľuďom sa veľmi zle zomiera, už len ta predstava, že tu všetko necháte a druhí si ich budú míňať........
vďaka Stvoriteľovi mám oboje dve práce, zdravie......
mám iba jedného nepriateľa a to je závisť.....zavidia mi všetko, čo sa dá!!!
keď ja veľmi nechcem dávať druhú možnosť, pretože necestujem a nežijem ako blázon preto, aby som si hromadila zážitky a spomienky, ale jednoducho preto, že inak žiť neviem. to slovo hromadenie sa mi tam proste nepáči.
je pre mňa dôležité mať svoje istoty (ako je rodina a priatelia), mať vedomosti, učiť sa a neustále niečo nové zisťovať a čítať a kultúrne žiť a v neposlednom rade je pre mňa extrémne dôležité mať možnosť kedykoľvek zdrhnúť z civilizácie, vypariť sa zo svojich istôt, robiť si, čo chcem a žiť ako chcem a potom sa vrátiť do inej kultúry než je tá moja a tú spoznávať skrze miestnych a neustále blúdenia po uličkách a žratia všetkého domáceho a tak.
a bez nejakého veľkého množstva peňazí sa dá cestovať. si to asi vytetujem na čelo
Hromadenie zazitkov, spomienok, fotografii, cestovanie , skusenosti , spoznavanie novych ludi, pozitky vsetkeho druhu - ale aj k tomu sa nejaké tie drobné zídu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Potrebujem prachy, aby som sa zbavila materiálnej závislosti na zákonných zástupcoch; aby som sa nemusela rozhodovať, či si v ten-ktorý deň kúpim jedlo, cigarety alebo časopis, kým som u otca; aby som sa pred nikým nemusela ponižovať; a aby som mohla jebať na každého, na koho sa jebať rozhodnem, a ešte si aj kúpiť jeho starú mať aj s katétrom.
Hodnoty ktovieako neuznávam, za dôležité považujem nebyť piča.
Ja osobne, keď sa cítim dobre, niečo zažijem a pod., nepripadám si, že som si tým zasa niečo nahromadil a môžem si odfajknúť ďalšiu položku
Toto nie je o peniazoch , ale o ich dominantnejsom pouziti.
@tunidlo slovo ''hromadenie'' si kludne zamen za zbieranie, prezivanie , zazivanie, akekolvek ine slovo, vdaka ktoremu by ti to znelo prirodzene
Myslim, ze podstata otazky nikomu dalsiemu neunikla.
Lebo pokiaľ človek má peniaze a je lenivý, tak sa zaujíma len o to kde sa vyvalí...a pokiaľ je aktívny, tak cestuje..
Zahrnuli majetnictvo, pozitkarstvo a aj fakt, ze na oboje treba peniaze.
Ak niekomu chybaju, tak je pre neho najdolezitejsie ich ziskat a to som v nich predsa neopomenul.
načo sú vám peniaze, keď si ich neužijete, bohatým chorým ľuďom sa veľmi zle zomiera, už len ta predstava, že tu všetko necháte a druhí si ich budú míňať........
vďaka Stvoriteľovi mám oboje dve práce, zdravie......
mám iba jedného nepriateľa a to je závisť.....zavidia mi všetko, čo sa dá!!!
filipk
je pre mňa dôležité mať svoje istoty (ako je rodina a priatelia), mať vedomosti, učiť sa a neustále niečo nové zisťovať a čítať a kultúrne žiť a v neposlednom rade je pre mňa extrémne dôležité mať možnosť kedykoľvek zdrhnúť z civilizácie, vypariť sa zo svojich istôt, robiť si, čo chcem a žiť ako chcem a potom sa vrátiť do inej kultúry než je tá moja a tú spoznávať skrze miestnych a neustále blúdenia po uličkách a žratia všetkého domáceho a tak.
a bez nejakého veľkého množstva peňazí sa dá cestovať. si to asi vytetujem na čelo
aj ked peniaze by teoreticky mohli..