tazko povedat. vzdy sa mi pacili studiove apartmany a industrial lofty s velkym otvorenym priestorom (za predpokladu, ze by som si ich mohol dovolit) alebo nejake utulne mensie byty ale s moznostou mensej terasy, kde by som mohol citat, vysedavat, etc. a na druhej strane, nemal by som problem ani s nejakym mensim, ekologickym domom. cize u mna je to asi narovnako.
ja milujem bytové priestory. rovnako ako @7 lofty a štúdiové apartmány. to sú nádherne atypické priestory, s kteoými sa dá dizajnovo vyhrať a to ma nehorázne baví. domy ma tak nebavia proste. som nadšenec do bytov.
tesil som sa, ze ked sa konecne prestahujeme do domu, tak budem vkuse lezat na terase a nic nerobit...6 years later...na terase som nebol ani raz...ale aj tak, dom sa mi paci urcite viac. jediny problem zivota mimo centra diania je fakt, ze ak si chcem dat s kamosmi pivo, tak bud to pojdem domov o pol jedenastej (to ide posledny bus), alebo musim u dakoho nocovat teda stale je tu taxik, lenze to by sme do roka museli ten dom predat...
Ja som byval aj v dome aj v byte a okolo domu bolu 135345798x viac roboty, cize ak dom tak jedine s personalom (alebo vlastnymi detmi . Byt je relativne bezstarostna vec, vela veci ktore sa pokazia opravi spravca budovy, napriklad my tu mame posilku, saunu, bazen atd a keby to chcem mat v dome, tak sa musim o to starat. Za mna jednoznacne byt.
Na druhej strane ak este budem s frajerkou ked sa vrati po dvoch rokoch spat na TW, tak sme rozmyslali, ze sa prestahujeme niekam na samotu do domu na vychodne pobrezie. Len neviem kto sa bude o to vsetko starat...
Vzdy som chcela byt.
Ale frajko prisiel s napadom na dom. Najprv sa mi to nepacilo a stale som bola bytova. Ale teraz v poslednej dobe, coraz viac zvazujem ten dom.
Dedinu už nechcem, minimálne nie počas mojich mladých rokov.
A vždy ma rovnako ako trdelníka lákali byty, najviac by som chcela nejaký podkrovný, nemusel by byť zrovna obrovský, max 3 izby, nech má krásnu terasu s výhľadom na mesto alebo prístup na strechu (to by sa mi páčilo viac)
akoze eventualne chcem asi dom, aj ked idealne v tesnej blizkosti mesta, co je teda celkom trufale ale teda (ked uz predpokladame, ze budem mat vela penez tak aj s personalom, ako spominal @25 - v dome som zatial byvala raz dokopy 2 mesiace a upratovanie mi uz hodne liezlo na nervy...
chcela by som domček niekde na dedine pri nejakom väčšom meste.. proste ma tie veľké mesta nebavia, resp. nie žiť priamo v centre alebo tak.. takže dedinka je môj sen, maký domček..a hlavne teraska, záhradka, kde si budem pestovať a tak..
ale ako aj byt znesem, ak sa nebude dať inak, ale v tom prípade túžim po mozenete
@46@padlyanjel heh, a tá veta "svatbou finálne,poriadne poistená tvoja "polovička" - myslela som vlasten v oboch významoch, aj jako manžel, aj polka baráku
(b.s-v.m.)
bývam na dedine a slovo kľud nepoznám, i keď je to menšie miesto cez víkendy sa tu stále niečo robí ako asi všade,..
pokiaľ niesu domy na seba natlačené v zástavbe tak človek má aj priestor..
pokiaľ ho nesleduje nejaký dôchodca aby ho mohol zhejtovať ráno v obchode alebo v autobuse, keď si pôjde predpísať lieky ku doktorovi, nech celá dedina vie čo robil a kto čo sa kde robilo..
autobusové spojenia .. to je bieda, raz za hodinu, v noci nič, už som si celkom zvykol na mhd v meste keď som na intraku..
A menšie výhody, že človek má záhradu a blízko do prírody..pre milovníkov čerstvého vzduchu a turistiky
takže dom, keď tak blízko mesta, prímestská časť alebo byt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
poschodový, či przemná "kocka" ?
prízemný obdlznik ....je to remake byvalej klampiarskej dielne,ale kupelka nova+kuchynka a place na byvanie
pracovnu cast ateliera mam zarucenu v pivnici a vystavovaciu zasa v obytnych priestoroch,pocuj lyterka,oddnes som tvoj fanda si super !
(lbo už sa mi tak zdalo, že už dostávám len samé bloky, čím dál tím víc ;/(
ale viem si predstaviť aj dosť dobré bytové bývanie, ktoré by bolo pre mňa rovnako ideálne, takže.
Na druhej strane ak este budem s frajerkou ked sa vrati po dvoch rokoch spat na TW, tak sme rozmyslali, ze sa prestahujeme niekam na samotu do domu na vychodne pobrezie. Len neviem kto sa bude o to vsetko starat...
Ale frajko prisiel s napadom na dom. Najprv sa mi to nepacilo a stale som bola bytova. Ale teraz v poslednej dobe, coraz viac zvazujem ten dom.
A vždy ma rovnako ako trdelníka lákali byty, najviac by som chcela nejaký podkrovný, nemusel by byť zrovna obrovský, max 3 izby, nech má krásnu terasu s výhľadom na mesto alebo prístup na strechu (to by sa mi páčilo viac)
Nijako som ti nepomohla, viem.
a ptm neskôr dom.
ale ako aj byt znesem, ak sa nebude dať inak, ale v tom prípade túžim po mozenete
na baráku je fest po kkt roboty !
(zvlšt ak si to nvte, nemožte dobre zorganizovat, a na všetko ste sami si musíte všetjko robit.. ;/(
(a potom sa ti ešte stačilo príp. osvadbit, vydat :p , a mala by si to už ozaj fest poistené, tú tvoju polovicku, aj *de lege" :ehm: :happy:
(b.s-v.m.)
(tá skratka je "bezpodielové spoluvlastníctvo manželov", ak som nepomýlila :o )
pokiaľ niesu domy na seba natlačené v zástavbe tak človek má aj priestor..
pokiaľ ho nesleduje nejaký dôchodca aby ho mohol zhejtovať ráno v obchode alebo v autobuse, keď si pôjde predpísať lieky ku doktorovi, nech celá dedina vie čo robil a kto čo sa kde robilo..
autobusové spojenia .. to je bieda, raz za hodinu, v noci nič, už som si celkom zvykol na mhd v meste keď som na intraku..
A menšie výhody, že človek má záhradu a blízko do prírody..pre milovníkov čerstvého vzduchu a turistiky
takže dom, keď tak blízko mesta, prímestská časť alebo byt
pokoj a luxus vybehnúť si v lete len tak naboso do záhrady a zjesť si raňajky na terase, mat vlastné ovocie a zeleninu a miesto pre bazén.