Ahojte birdzáci,
pomôže mi niekto?Resp.mojej rodine.
Totižto pred dvoma rokmi, keď naša rodina ešte nejak mala dostatok peňazí,postavili sme si dom, teda otec dal postaviť, v Miloslavove, pri našom ranči- ANNA MAJER, čo je nejak 8 km od okraju B
Ale žial to asi budete dlho predávať taký veľký dom, lebo aj ked ho predávate za dobrú cenu väčšina ľudí hľadá menšie domy, lebo rodiny sú dnes maximálne 3 až 4 členné, 2 generácie spolu bývať nechcú a pre menšiu rodinu by to bolo drahé na vykurovanie a podobne.
Keby niekoho poznam tak info poslem.... Inak je to podla mna zaujimava ponuka a najde sa niekto kto to kupi, sice je kriza ale nehnutelnosti pojdu aj tak hore casom. Nehovoriac o tom, ze ak je tam rozumna cena tak je to dost ideal kedze cca 10 min od BA nie je daleko a zas je to mimo centra. A ked si blavaci kupuju dome v Rajke tipujem ze coskoro niekto kupi aj toto. Ale drzim palec.
to je celkom veľký dom teda... v 5 (resp.7) izbách by mohli bývať aj dve rodiny mňa ten dom zaujíma, čiastočne aj preto, že naši by sa chceli presťahovať do rd, ale neviem, či na taký veľký budú keše, skôr asi nie... ale hlavne chcem vedieť, ako vyzerá. môžeš mi teda poslať fotky? nedávam veľké šance, že by som ho "kúpila", ale som len zvedavá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale žial to asi budete dlho predávať taký veľký dom, lebo aj ked ho predávate za dobrú cenu väčšina ľudí hľadá menšie domy, lebo rodiny sú dnes maximálne 3 až 4 členné, 2 generácie spolu bývať nechcú a pre menšiu rodinu by to bolo drahé na vykurovanie a podobne.