Ahojte, potrebujem poradiť niečo originálne ako darček a zároveň ručne vyrobené. Môj kamarát miluje tieto blbostičky lenže ja netuším čo sa dá vyrobiť ručne okrem náramkou. poraďte prosíííím
Kúp nejaké kvalitné jednofarebné tričko a vhodnými farbami (napr. batikovaním) príp. nažehlovačkami sprav z neho niečo výnimočné, čo bude rád nosiť i keď len doma, na spanie, na TV...
@blbkaneurcitejznacky zober si daku vasu spolocnu foto, kup obycajny dreveny ramik a vyzdob ho podla svojej fantazie/jeho zaujmov alebo niecoho co mate spolocne
svietniky, sviečky, tričká (batikované, pomaľované), hrnčeky, ja neviem, hocičo čo sa dá pomaľovať, z fima mu vymodeluj dáku somarinu.. ja som ocovi na 40tku spravila boxerky, na zadok som napísala "Najlepší ocko" tak sa smial z nich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Náramky priateľstva, nejaký koláč originálne ozdobený marcipánom (farebne - písmená, postavy...)...