nemame doma... ale teta ma... da sa z toho zrobit cokolvek.. ci uz celozrny chlieb, alebo len obycajny.. a veela variant.. a je to perfektne.. aspon mne to celkom chuti
no janse ze mame ....ale ta pekaren je zaujata proti mojej mamke... bo ked tamd ava do toho tumuku avsetkoostatne stara mama tak v pohode a ked da to iste mamka tak dako sa nedari....a tak smola
máme ju, robíme chlieb sami sebe už asi rok a je dobrý. má trochu iný tvar a sypkosť ako bežný z obchodu ale zvykla som si. je dobré, že ho netreba ísť kupovať a máme ho kedy chceme a potrebujeme. ale pre zmenu mám rada ten z obchodu, raz za dva mesiace je to fajn
aj my ho máme doma a zatial je spokojnost a narozdiel od @19 si dovolím trvdiť, že príprava ani pečenie nie je zasa nejak zdĺhavé, len daš "ingrediencie" do tej misky, dáš to do toho pristroja a ono ti to aj cesto samo vymieša, aj ti to vykysne, aj upečie, a netrva to všetko dlhšie ako 3 hodiny....teda aspon u nas...
aj ked pre niekoho je možno aj to dost dlhy čas na zabíjanie...
@21 jj toto robim ked robim zemiaky... supem dam do vody, a robim si svoje, nebudem predsa cakat kym zmakknu... potom citim strasny smrad: ah, do riti, zase som na nich zabudla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
aspon co som koštoval
@4 to snad nie.. koho toto bavi?
aj ked pre niekoho je možno aj to dost dlhy čas na zabíjanie...