cawky, baby dajte nejake rady na dobre odskusane pletove masky vyrobene podomacky potrebujem nieco na mladu problematicku plet...cize nieco, co mi dobre plet vycisti, stiahne pory a zaroven aj poriadne hydratuje diik moc
Citrón sťahuje póry. Na vyčistenú pleť nanes Masku z Citrónovej šťavy, tvarohu a medu. Po 15 min. zmy vlažnou vodou.
Uhorka hydratuje. Stačí klasická maska a to nakrajaná uhorka na kolieska alebo mozes skusit dve lyžice nastrúhanej uhorky zmiešať z lyžicou tvarohu a po 15 min. zmyť. Táto maskaosviežuje a hydratuje.
didussiq ano ano, s tou uhorkou mas pravdu teda aspon mne urobila velmi dobre, nevymiesala som ju sice s tvarohom (nemala som ) ale s bielkom a tiez to urobilo svoje niekde som citala ,ze je dobre aj s jogurtom + citron a dokonca som sa docitala ,ze na mastnu plet je perfektna stava zo zemiaku, mala by vsetok sajrajt povytahovat.
@ didussiq No vies, ja nemam to akne az take hrozne a nexcem do seba tlacit nejake drastaky od koznej, aj ked je pravda ,ze su lieky aj na strednu formu akne,ale ja by som to radsej vyliecila domac. maskami a podobne hlavne by som mala upravit stravu a pit vela vody...lebo mam taky dojem, ze u mna je to prejav toho, ze je nieco v neporiadku s trav.traktom....a urcitu dobu ma dost pobolieval zaludok....cize najskor si chcem dat toto do poriadku a ak bude vysledok nulovy, budem musiet volky nevolky ku koznej
@20 sak v pohode, ale davaj si pozor lebo aj ja som mala len strednu formu a mama ma nahnala ku koznej ktora mi zistila problemy z krvou..ale to neznamena ze to nemozes skusit z maskami aj ja som to skusala a este v lekarni na da bez predpisu kupit taky krem vola sa Aknecolor a je to skoro ako make-up takze si to mozes dat hocikedy a nebudes biela a ani drahy nie je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ja síce verím na rozprávkové bytosti a povesti, ale internetovým profilom nie.
ale aj tak si myslím že na medicínsku kozmetiku z lekárne nemá nič
Uhorka hydratuje. Stačí klasická maska a to nakrajaná uhorka na kolieska alebo mozes skusit dve lyžice nastrúhanej uhorky zmiešať z lyžicou tvarohu a po 15 min. zmyť. Táto maskaosviežuje a hydratuje.