Zijete niekto v v podmienkach, ktore vam klepu na nervy? Hanbite sa v urcitych smeroch za vasu domacnost? Ste tu niekto taky, kto si k sebe nepozval partnera, prave kvoli tomuto?
Ja žijem s partnerom už, v trojizbovom prenajatom byte od dedkovej známej. Platíme iba za energie, ten byt neni 2x luxus, čo vám poviem, ale nehanbím sa za neho, zvykla som si na neho asi za 3 dni a milujem to tam.. toto je asi domácnosť v ktorej som najviac šťastná (bývala som za život už v šiestich bytoch). Jediné čo mi vadí sú susedia nad nami... Ale ignor.
@veroniques čo robia tvoji? Lebo hluk ide z hora a tí naši sa v jednom kuse hádajú... trieskajú s niečím, ráno sú hore vždy o 4:00 a chodia v drevákoch a vrieskajú po sebe...
byvam sice v malinkom byte (obyvackospalna, kuchyna, kupelna, satnik a chodba), ale je peknunkyy mame v nom vsetok nabytok z ikei a je v peknej lokalite v novostavbe a tak proste ho lubim, takze nehanbim sa akurat to ze je taky malinky ale nam to uplne staci
@paulieevans pod nami býva v dvoch bytoch rozvedeny pár s dvoma deťmi takže hádky pravidelne spúšťajú aj na chodbe. Ten chlapík je čistý chmulo, uchylak s nemiestnymi poznámkami a nikdy sa nezabudne postazovat na svoju exmanzelku, aká je to podľa neho krava..
Ale žiaľ, susedov si nevyberame
Sice nemam partnera ale toto by bol asi hlavny dovod preco by som ho sem nedovliekla ...a mozno ani tak nejde o domacnost ako o rodinu s ktorou tu zijem
Pomery u rodičov sú také, že dosť dlho som sa bránila (a hanbila) tomu, priviesť si tam svojho chlapa, ale tak nejak postupne aj to prišlo, aj keď ani teraz sa tam nezdržiavame, pokiaľ nemusíme... apropo, brzdia ma prenášaním zodpovednosti a starostlivosti o malú sestru v spoločnom bývaní, ale dá sa povedať, že už som u nich len kvôli krpatej
domov k nam vacsinou po skusenostiach nikdy nikto nechcel chodit a hned pochopili preco polku zivota hovorim len o tom ako chcem vypadnut :x
v prvom podnajme sme sa trochu hanbili za "spolubyvajucu" 50nieco rocnu prostitutku
a trz akurat @1 , ked ma po par dnoch niekto donese do ba a chce ist so mnou hore, no, ostava mi len povedat si, ze aspon neuvidi to svinstvo po nich lebo mu zatuchlina hned vystipe oci
tak to ani ne ze by som nepozval partnera lebo partnerka by musla byt zvyknuta na to ze som notor a podobne a akoze mame storocny dom a sopy a podobne ale neni to nejake hrozne alebo co niesme spiny vnutri mame cisto a tak no
Aj ano. Hlavne v minulosti mi strasne vadila nasa domacnost, odvtedy sa sice vela nezmenilo, ale nejak som sa s tym zmierila. Teraz mi uz vadia iba tí ludia v nej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale žiaľ, susedov si nevyberame
v prvom podnajme sme sa trochu hanbili za "spolubyvajucu" 50nieco rocnu prostitutku
a trz akurat @1 , ked ma po par dnoch niekto donese do ba a chce ist so mnou hore, no, ostava mi len povedat si, ze aspon neuvidi to svinstvo po nich lebo mu zatuchlina hned vystipe oci