Tiež ste dominantnejšia žena, ktorá si hľadá niekoho kto by bol prinajmenšom rovnako dominantný ako vy, no muži sa vás boja a majú o vás záujem len submisívne typy hľadajúce druhú matku?
2 dominantne typy vedla seba? To si neviem celkom realne predstavit. V partnerskom vztahu (iba tam) som v zaujme zachovania pokoja zvycajne submisivny.. samozrejme vsetko ma svoje hranice a ked to zenska zacne zneuzivat, tak je ohen na streche.
v mojom vztahu je to na hojdacke, ale myslim, ze som ta dominantnejsia, a nevidim v tom problem... pokial to mojmu partnerovi nevadi... obcas si treba vediet presadit to svoje, ale vsetko s mierou
ja mám práveže skúsenosť, že dominantných mužov priťahujú ženy, ktoré majú odvahu s nimi jednať sebavedomo až nadradene. je to niečo s čím sa často nestretávajú a možno tým tak zaujímavé.
ono... druhá vec je taká, aký sa vám človek zdá pri zoznamovaní, priatelení sa a ako sa správa vo vzťahu k osobe, ktorej bezvýhradne dôveruje. prekvapivo môže byť z "tvrďasa" aj mäkká neškodná kôpka. a keďže som z tých, ktorým sa ľudia zverujú, mám s tým nejednu skúsenosť. nedajú sa vždy ľudia rozdeliť na čisto submisívnych/ dominantných
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Huh?