@chef o com rozpravas? Do reality sou tohto typu sa nemoze prihlasit a ani nemozu vybrat normalnych ludi. Ludi do tychto sutazi vybera aj tym psychologov a ludia co sa nato divaju ho potrebuju rovnako. Radsej si pozriem dokument ako stupiditu. Neviem ako ty. Nema to nic s niekoho krasou, dokonalostou a ani povahou. To len ty si to vysvetlis po svojom.
@hajzelodkosti pozri ja tak isto viem, ako aj ty, ze do realitky nevyberu cloveka psych. nezaujimaveho. A ak ano, vyberu ho len z recesie, aby vytvaral protiklad a nezhody, aby bolo zas na co pozerat. na co som narazal ja je, ze za to, ze su "iny" jaksi nemozu Ale oslovit ich rovno prijebanch, sa mi nepaci Na toto ja narazam. Ano, su jednoduchsi, iny. A tym to hasne.
@chef@19 ??? do takejto trápnej relácie (rovnako ako farmár hľadá ženu, žena pre milionára a pod) sa normálny človek prihlásiť nemôže... nemá to nič s krásou ani dokonalosťou a čo sa týka povahy... no normálny človek to nebude
@chef ja som ani netvrdil, ze zato mozu. Len som skonstatoval, ze na prijebanych ludi sa proste divat nebudem. Je natom snad nieco zle? Sam si teraz napisal, ze to tak je. Pozri tak to poviem jemnejsie hlupi? Je uplne jedno ako ich pomenujem. Jednoduchsi, hlupi, jebnutí...proste su a o interpretaciu v tejto chvili nejde. A @darkkizz zmurkaj, zmurkaj ty sa do takych relacii hodis tiez
@chef nazývaj si ma ako chceš, ale nepripadá mi nič vtipné na tom, že odkedy JoJka prišla na to, že im pribrzdená Martina, či ako sa volala, zvýšila sedovanosť, nasadzujú do hlavného vysielacieho času retardovaných ľudí a teraz sa polovica slovenská baví na chudákoch, ktorí sú mentálne narušení a ešte z nich televízia robí debilov pred celým národom. príde mi to zvrátené ....
@klaudiqaaa a takto to uz bude stale. Zakazdym ina reality show. Teraz zacne co? Zasa farmar hlada zenu, po nej relacia familia ci ako sa to vola... no co uz. do kosti sa s tebou hadat nejdem, to nema zmysel, sebavedomia mame rovnako obaja, tvrdohlavosti tak isto.
osobne nemam rada reality show (kedze ste tu trosku rozmazali prave tuto debatu), lebo to nie je len o hlupych ludoch ,mnohi nie su hlupi, ale maju pocit, ze takto sa mozu co najrychlejsie zviditelnit a zarobit na vlastnej exentrickosti a exibicionizme .. lebo tieto vlastnosti su podla mojho nazoru potrebne, ale nemam rada tieto formaty, lebo v nich ide o nasilne zvelicenie ludskych vlastnosti .. a umele vytvaranie modelovych situacii , ktore maju vacsinou vyustit do zapletky, ci otvoreneho stretu ... a potom sa Slovensko bavi na hlupakoch strapnujucich sa pred narodom, ked mam zhrnut vase nazory .. ale preco sa tieto veci tocia? Lebo maju sledovanost. Ti co casto najvacsmi odsudzuju, sami sleduju temer kazdy diel. Priznam sa, ze som sa snazila obcas pozerat nevestu pre milionara, vyvolenych alebo talentove reality show .. ale neziskali si ma neodsudzujem nikoho, ani ludi, co sa prihlasia, tych co to sleduju, ale ani tych, ktori podobne veci zatracuju ... len ja som po pozreti niekolkych verzii v sebe nenasla dostatok chuti, past sa na sukromi a ambiciach inych pekny den osadenstv
@matias Tak ja som si tu užila už tiež celkom dosť "zvláštnych" jedincov
Za tých pár rokov, čo tu chodím. Občas sa mi fakt chcelo odhlásiť a už sa neprihlásiť. Ale... no kde nájdeš toľkú dokonalosť pokope, ak nie tu na Birdzi?
@chef sak v tom clanku mas jej meno - Dominika Jánska - ale nick na nu nemam ani nwm odkial je , mozno na fb ju najdes
no a jasne ze sa chcela len zabavit dostat sa do telky atď. , lenze ten Miško je tak trochu psychopat a hned si ju chcel zobrat a tak no a podla mna mu nevedela povedat ze ona az taky zaujem nema a tak ho nechala cakat az kym sa nedocka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ja to nekukam ale toto ma zaujma
..kvak..
díky @linn
Veď predsa reality show sú pre "hlupákov" Polka národu sú hlupáci. Aké smutné, nie?
A tu to tak mnoho ľudí zvykne robiť a takto sa prezentovať, Ako keby požrali všetku múdrosť sveta.
No tak to by som si aj pozrela
@chef @35 take uz bolo ale zatial to neopakuju...
Ale pochybujem, že to pochopíš. Ja sa o to snažím už tiež pekne dlho, ale mám pocit, že čím ďalej, tým menej chápem
Ja občas nemám na toto tu iný názov ako zasratá banda....
Samozrejme veľká česť výnimkám, ktoré tu samozrejme sú
ale inak... rada sa tu chodím medzi nich pomontovať Tu nájdem vždy také cenné a prudko inteligentné názory a rady.. na nezaplatenie
hlavna osoba na tuto otazku odpovedala ako ludia prichadzaju tak aj odchadzaju zo stranky...
tiez si myslim ze veľká česť výnimkám, ktoré tu samozrejme sú...
vedel by som vela povedat za vlastnu skusenost o ludoch co sem chodievaju alebo chodievalo....
vseobecne ak sem dam alebo da clovek svoj nazor tak len pohorsovat sa.....
Za tých pár rokov, čo tu chodím. Občas sa mi fakt chcelo odhlásiť a už sa neprihlásiť. Ale... no kde nájdeš toľkú dokonalosť pokope, ak nie tu na Birdzi?
ak len pre tu dokonalosť?možno aj pre to co sa tu zachovalo z dobreho?
to fakt neviem a nechcem sa montovat do teba a tvojho okolia tak to neber zle....
asi len v komente nadomnou alebo mas inaksi nazor?
no a jasne ze sa chcela len zabavit dostat sa do telky atď. , lenze ten Miško je tak trochu psychopat a hned si ju chcel zobrat a tak no a podla mna mu nevedela povedat ze ona az taky zaujem nema a tak ho nechala cakat az kym sa nedocka
FB: dolly janska
pokec: eladdanka
btw to len podla mna je mocno sexi?