Tento rok končím zdravotnú ,k nám do nemocnice neberú asistentov len sanitarov.. takže tak či tak by som mala min.mzdu či ako sanitar alebo ako sociálny pracovník. Myslím že v domove dôchodcov je menší frmol ako na oddelení
A zatiaľ sa nechystám na VŠ, uvidím rok si odrobim a potom buď výška alebo materská. a neviem si predstaviť že by som robila niečo Inšie než v zdravotníctve :S
tak pokial sa nechystas na VŠ, socialneho pracovnika nebudes moct robit, nato treba minimalne Bc. ... a ked mas zdravotku, tak urcite aj sestri hladaju do DSS, ale len minimalne... najviac osetrovatelky a sanitarov apod. ale rozhodne to nie je praca nadlho a pre mladeho cloveka, pokial nato nema nervy
@007andy Myslela som ošetrovateľku Uvidím keď nastúpim, ale momentálne ma to viac laka do toho domova dôchodcov veď ešte uvidím, sama som zvedavá kde skončím za
@fakecocacolazero tak ako sanitárku by som tak či tak robila u nás v ča jedine tak na internom alebo oddelení dlhodobo chorých , interne neznášam a odch -nie dakujem
takto ti poviem, viem o jednom sukromnom domove dochodcov kde su nezavideniahodne podmienky ako pre zamestnancov tak aj pre klientov, ten pristup majitela je jednoducho hrozny a ak by niekto mal na vyber urcite by tam robit nechcel. problemy s vyplacanim mzdy, neseriozny pristup, zamestnanci su brani z upsvr a striedaju sa kazdych par mesiacov. ale to je len jeden pripad o ktorom viem, vyskusaj a uvidis
@fakecocacolazero pokiaľ viem, tak sanitar nerobí v sanitke ale stará sa o materiál aby bol pripravený, o pacientov na lôžku aby mali čisté prádlo atď... proste ošetrovateľ
Ja som skončil zdravotku, síce so zdravotníctvom ďalej nemám nič spoločné. Ale z rozprávania a čiastočnej skúsenosti by som vedel povedať že lepšia je nemocnica.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale tak ci tak radsej by som asi v nemocnici, nez v domove dochodcov toto robila.